Cumartesi, Nisan 13, 2013

Çankırı Marufspor'dan rahat galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup’ta Mehdi Sancak Stadı’nda iki namağlup takımın karşı karşıya geldiği maçta yenilmezliğini Çankırı Maruspor sürdürdü. Konuk takım Şirintepespor’u 3-0’la geçti.

Karşılaşmanın 25.dakikasında sol kanattan Serdar’ın ortasında Gökhan kafa ile topu indirdi. Hasan vole ile topu filelere göndererek Çankırı Marufspor’u 1-0 öne geçirdi. 27.dakikada Şirintepespor’da Fatih rakibi Murat’a arkadan sert bir hareket yaptı. Maçın Hakemi Fatih’e kırmızı kartını gösterdi ve ev sahibi takım 10 kişi kaldı. İlk yarıyı Çankırı Marufspor 1-0 önde tamamladı.



İkinci yarının 53.dakikasında Halil topu sağ kanata aktardı. İsmet topu kalecinin yanından Mustafa’ya çıkardı. O da topu boş kaleye göndererek farkı 2’ye çıkardı. 56.dakikada Murat’ın tam topa çizgi üzerisinde yetişti ve ortasını yaptı. Mustafa kafa ile topu filelere gönderdi ve kendisinin 2.takımının 3.golünü ağlara bıraktı. 83.dakikada Şirintepespor’un maçta tek etkili şutunun sahibi Hüseyin’le oldu. Hüseyin’in ceza sahası üzerinden şutu kaleciyi geçti ama top direğe çarparak oyun alanına döndü. Çankırı Marufspor maçı 3-0 kazanarak puanını 9’a yükseltti.



STAT: Mehdi Sancak
HAKEMLER: Cüneyt Turgutalp, Özer Sarı, Koray Subaşı
ŞİRİNTEPESPOR: Süleyman, Kadir, Hüseyin, Gökhan, Uğur, Necati, Yunus, Fatih, Semih(Dk.74 Özgür), Metin(Dk.37 Ferhat), Mehmet
ÇANKIRI MARUFSPOR: Çetin, Halil, Fatih(Dk.76 Fatih Anbar), Gökhan, Mustafa, Serdar, Murat(Dk.58 Murat), Nihat(Dk.72 Hasan), İsmet, Hasan, Eşref
GOLLER: Dk.25 Hasan, Dk.53 ve 56 Mustafa (Çankırı Marufspor)
SARI KARTLAR: Dk.49 Necati
KIRMIZI KART: Dk.27 Fatih (Şirintepespor)


 


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...