Çarşamba, Nisan 10, 2013

Çankırı Marufspor'dan ikide iki

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Çankırı Marufspor, sahasında konuk ettiği Halkalı Çamlıkaltıspor'u 3-0 yenerek ikide iki yaptı.



Bayrampaşa Belediye Stadı'ndaki maçın ilk dakikalarında iki ekip de birbirini tartarken Mavi-Beyazlı Marufspor ilerleyen dakikalarda orta sahada üstünlük sağlayarak kontrolü eline aldı. Konuk Küçükçekmece ekibi ani ataklarla sonuca gitmeye çalışsa da savunmamız buna müsaade etmedi. Maçın 28. dakikasında sağ kanattan Eşref’in kullandığı köşe vuruşu üst direğe çarparak oyun dışına gitti. 39. dakikada yine Eşref tarafından köşe vuruşunda altı pasa gönderilen topa son dokunan Gökhan oldu ve top ağlarla buluştu. Marufspor maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.


Maçın 2. yarısına yine üstün bir oyun ile başlayan Çankırı Marufspor gol yollarında rakip savunmayı geçmekte zorlansa da oyunun 80. dakikasında ceza sahasının içinde İsmet, düzgün ve güzel bir vuruşla skoru 2-0 taşıdı. 87. dakikasında sol kanattan Serdar’ın ceza sahasına yaptığı ortaya kimsenin dokunmaması neticesinde top ağlarla buluşarak skoru 3-0’a getirdi. Maç da 3-0 bitti.


Çankırı Marufspor puanını 6 yaparken tarihinde ilk kez 2. Amatör Lig'de mücadele eden ve geçen hafta da galip gelen Çamlıkaltıspor 3 puanda kaldı.


Bu arada maçtan önce kulüp yönetimi Marufsporlu futbolcular ve teknik heyete kulüpte kahvaltı verdi.


Kaynak: www.marufspor.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

ahmet! dedi ki...

Çankırı Marufspor uzay takım kurmuş bu hafta denk geldi izledim cok begendim basarilar diorum .. ayrıca takımda 2 numara ve 7 numara gercekten iyilerdi

İLHAN AFKAN dedi ki...

ÇANKIRI MARUF SPOR İKİNCİ YILINDA A TAKIM BAŞTA OLMAK ÜZERE HER KATAGORİDE HEDEFİ OLAN BİR TAKIM U-16 ŞAMPİYON OLDU.U-13 ÇOK İYİ U-19 NERDEYSE A TAKIMA KAFA TUTAR SEVYEDE DİGER KATAGORİLERDE LİGLERİ BAŞLAYINCA HERKES GÖRECEK.BU TAKIMLARI OLUŞTURMAK ÇOK TİTİZ VE EMEK VEREREK TAM BİR EKİP ÇALIŞMASI SAYESİNDE OLUYOR.FUTBOL ŞUBEDEKİ SORUMLU ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.AMATÖR LİGLERE RENK VE COŞKU GETİRDİLER.TÜM FUTBOL SEVERLERE SESLENİYORUM ÇANKIRI MARUF SPORU İZLEMEYE DEVAM EDİN.

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...