Pazartesi, Nisan 08, 2013

Barbarosspor'dan farklı tarife

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta Üsküdar Barbarosspor, Erenköy Acarspor'u 5-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.



Barbarosspor maçın ilk yarısında çok üstün bir oyun sergiledi ve adeta rakibini sürklase etti. 20. dakikada Ercan'ın sol kanattan girip altı pasa çıkardığı topu Rıza düzgün bir vuruşla gole çevirdi. Santradan sonra Üsküdar ekibinin atakları devam etti. 25'te Volkan'ın ortasında Ercan topun gelişine güzel bir kafa vuruşu yapıp topu ikinci kez Acarspor filelerine bıraktı. 30'da Volkan güzel bir vuruşla durumu 3-0 yaptı. İki dakika sonra bu sefer Serkan farkı dörde çıkardı. 45. dakikada kazanılan penaltı atışını Acarspor gole çevirdi ve durum 4-1 oldu.


İkinci yarı Acarspor biraz daha hareketliydi ama geliştirdiği ataklarda kaleci Okan, Acarspor forvetlerine gol izni vermedi ve skoru tuttu. 70.dakikada Barbarosspor penaltı kazandı ancak Metin topu kaleciye teslim etti. Aradan 5 dakika sonra, ikinci yarı oyuna dahil olan Amir maçın skorunu belirledi: 5-1.


Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

tümay dedi ki...

Okan haber yolluyosun yanlı yollama bare :))

Pascal dedi ki...

Haberi yazan az bile yazmış bence maçın hakkı çok daha farklı olmalıydı inanılmaz goller kaçırdı arkadaşlarımız tümay siz Kimsiniz bilmiyorum fakat nsl maç izlediğinizi pek anlayamadım haberin neresi yanlı söylermisiniz????

sahamettin dedi ki...

Maçı seyretmeyen böyle yorum yapar bunlar barbarosu çekemeyen dışlanmış kişiler pascal biz işimize bakarız vazifemizi yaparız onlar istediğini yazsın çizsin sezon sonunda takım 1.amatöre çıkınca bakalım söyleyecek ne bulacaklar

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...