Pazartesi, Nisan 15, 2013

Ayvalıkgücü, Gönen virajını da geçti

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk için mücadele eden lider Ayvalıkgücü Belediyespor ligin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gönen Belediyespor’u 4-2’lik skorla geçti.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un tribün lideri Ayvalıklı 10’lar grubuna, Barbaros Sefa Spor taraftarıyla ve Hamdibey Kayaspor’lu genç oyuncularında destek vermesiyle, kırmızı-beyazlı tribünün görsel şovlarının damga vurduğu karşılaşmanın sonunda gülen taraf Ayvalıkgücü Belediyespor oldu.


 


9. Grupta şampiyonluğa koşan Ayvalıkgücü Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisinin önünde ligin güçlü ekiplerinden Gönen Beledeiyespor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde ev sahibi kırmızı-beyazlı ekibin daha atak bir futbol sergilediği gözlendi.


Ancak karşılaşmanın 21. dakikasında konuk ekip Gönen Belediyespor’un sağ kanattan başlattığı atakta atağı başlatan İsa’nın Ayvalıkgücü defansı tarafından düşürülmesini, maçın hakemi Hakan Ceylan serbest vuruş olarak değerlendirdi. Atışı kullanan İsa, takım arkadaşı Cem’e adeta ‘al da at’ dercesine mükemmel bir orta yaptı. Cem’e ise sadece kafayı vurmak kaldı. 0-1. Karşılaşmanın 40. dakikasında sol kanattan gelişen Ayvalıkgücü Belediyespor atağında Rıdvan, ceza sahasına girerken takım arkadaşı Kemal’i gördü ve pasını verdi. Ev sahibi kırmızı-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Kemal ise bekletmeden sert vurdu ve Gönen kalesinin çatalından topu ağlarla buluşturan golü attı. 1-1. Golden sonra rüzgara karşı oynayan Ayvalıkgücü Belediyespor’un atakları sonuç vermedi ve ilk yarı her iki takımın biri birlerine üstünlük sağlayamamasıyla sona erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısına rüzgarı da ardına alan Ayvalıkgücü Belediyespor’un daha atak bir oyunla başladığı gözlendi. İkinci yarının 2. karşılaşmanın 47. dakikasında ise Ayvalıkgücü Belediyespor’un 2. golü geldi bu dakikada, sağ kanattan gelişen kırmızı-beyazlı ekibin Ervin’in ceza sahasının içinde gönderdiği topla buluşan Serhat şık bir vuruşla skoru 2-1 yapan golü attı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip karşılaşmanın 57. dakikasında orta sahadan gelen topu Gönen Belediyespor ceza yayının dışından direkt kaleye şutlayan Rıdvan skoru 3-1 yapmayı başardı. Karşılaşmanın 85. dakikasında sol kanattan gelişen Gönen Belediyespor atağında Fatih topu Ayvalıkgücü ceza sahası içerisine gönderdi. Topla buluşan Ahmet bekletmeden vurdu ve skoru 3-2 yapmayı başardı. Karşılaşmanın 90. dakikasında ev sahibi kırmızı-beyazlı takımın atağında, atağı sürdüren Serhat’ın düşürülmesine maçın hakemi Hakan Ceylan serbest vuruş kararı verdi. Serbest vuruşu mükemmel kullanan Burak Gönen Belediyespor barajının şaşkın bakışları arasında karşılaşmanın skorunu ilan eden golü atmayı başardı. Bu sonuçla lider Ayvalıkgücü Belediyespor şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha dönmeyi başardı.


STAT: Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu
HAKEMLER: Ayhan Ceylan, Uğur Özçelik, Belgin Limanlar
AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Emrullah ***, Sertaç ***, Burak ***, Vicdan ***, Sarper ***, Ervin ***, Ender ** (Dk 14 Emre **), İsmail ** (Dk 65 Doğuş **), Serhat ***, Kemal ***, Rıdvan *** (Dk 85 Tolunay **)
GÖNEN BELEDİYESPOR: Cihan *, Semih *, Yekta *, Ali Berete **, Ersin *(Dk 50 Çağlar *), Fatih *, Sonat * (Dk 65 Soykan *) , Mesut *, Cem ** (Dk 73 Oğuzhan *), İsa **, Ahmet **
GOLLER: Dk 21 Cem, Dk 85 Ahmet (Gönen Belediyespor)  Dk 40 Kemal, Dk 47 Serhat, Dk 55 Rıdvan, Dk 90 Burak (Ayvalıkgücü Belediyespor)
SARI KARTLAR: Dk 66 Doğuş, Dk 90 Tolunay  (Ayvalıkgücü Belediyespor), Dk 90 İsa (Gönen Belediyespor) 


KAYNAK: www.ayvaliksozcu.com
Fotoğraflar Facebook’ta Amatörspor Fan sayfasından temin edilmiştir.


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...