Pazartesi, Nisan 08, 2013

Avcılar'ın en büyüğü Saide Zorlu TML

Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu liselerarası futbol şampiyonasına Saide Zorlu Ticaret Meslek Lisesi bu yıl da damgasını vurdu ve birinci oldu.



Saide Zorlu TML Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yazar, okul futbol takımının turnuva boyunca çok iyi mücadele ettiğini, oyuncularının maçlarda söylenen taktiklerini iyi uyguladıklarını, her şeylerini sahaya yansıtarak şampiyon olmayı sonuna hak ettiklerini söyledi.


Tecrübeli beden eğitimi öğretmeni, okul futbol takımını Avcılar ilçesinde 4 yıldır üst üste şampiyon olduğunu belirterek oyuncularını bu başarıdan dolayı kutladığını ifade etti.


Mustafa Hoca ayrıca, okul futsal takımının liseler arası İstanbul Şampiyonası’nda İstanbul ikincisi olduğunu belirterek 14-17 nisan tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup maçlarına gideceklerini, futsal takımıyla da Çanakkale’den başarıyla döneceklerine inandığını söyledi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...