Pazar, Nisan 14, 2013

Ataşehir Derince'yi geçti

TFF Kadınlar 1.Lig 17.hafta mücadelesinde Ataşehir Belediye Yenisahra'da konuk ettiği Derince Belediye'yi 5-4 mağlup etti.


Karşılaşmaya hırslı başlayan Ataşehir ekibi henüz ilk dakikalarda Yağmur'un sağdan ceza sahasına girerken çevirdiği topu Ebi'nin tamamladığı pozisyonda öne geçti. Derince bu gole 11.dakikada Hilal Başkol'un soldan köşe vuruşunu kafa ile ağlara gönderen Gülbin ile cevap verdi. Tecrübeli oyuncuları ile bastıran Ataşehir Belediye 18 ve 19 dakikalarda Yağmur'un iki golü ile devre arasına iki farklı üstünlük ile gitti.


İkinci devreye de üstün başlayan Ataşehir, Hilal'in 53.dakikada Ebi'nin pasındaki golü ile durumu 4-1 yaptı. Bir dakika sonrasında ise Derince'den Serenay farkı tekrar ikiye indiren golü güzel bir vuruşla kaydetti. 59.dakikada ise ceza alanında Derince savunması ile kaleci Hilal'in anlaşmazlığında top Derince kale çizgisini bir kez daha geçti. 5-2 sonrasında Ataşehir tecrübeli oyuncularını değiştirirken Derince önce 81.dakikada Mihriban, sonra da 84.dakikada Eda ile farkı bire kadar indirdi. Eda'nın karşı karşıya vuruşunu Ataşehir kalecisi Ezgi ayağı ile çıkartmayı başarınca Derince önemli bir geri dönüş şansını değerlendirememiş oldu. Karşılaşma Ataşehir'in 5-4 galibiyeti ile sona erdi.


Ligi ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Ataşehir Belediye sezonun son maçını matematik olarak küme düşme ihtimali süren Adana İdmanyurdu deplasmanında oynayacak. Yine altıncılıktaki sıralaması kesinleşen Derince Belediye ise evinde Karadeniz Ereğli ile larşılaşacak. 


 STAD : Yenisahra
ATAŞEHİR BELEDİYE : Ezgi, Yeliz, Çiğdem, Dilara, Sevinç, Lütfiye, Tata, Ebi, Reyhan, Damla, Yağmur (Bilgesu, Hilal, Ayşe, Büşra, Funda, Rabia, Makbule)
TEKNİK SORUMLU : Selma İzitaş
DERİNCE BELEDİYE  : Hilal Şen, Havva Nur, Kübra, Gülbin, Semanur, Hilal Başkol, Eda, Ayçahan, Büşra, Serenay, Buse (Slif, Mihriban, Sinem)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Alemdar 


Erdem G


[gallery link="file"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...