Pazartesi, Nisan 15, 2013

Akçakocaspor baraj maçı yapacak

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Akçakocaspor deplasmanda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne 1-0 yenildi. Sarı-Yeşilliler'in böylece BAL'da kalmak için play-off oynaması kesinleşti.



Karşılaşma Pazar günü saat 14.30′da Kütahya 30 Ağustos Stadı’nda oynandı. Yeşil-Sarılı Akçakocaspor, deplasmanda yine çok kötü bir futbol sergileyerek ilerisi için ümit vermezken böylece, Düzce Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Düzcespor ile baraj maçı oynaması kesinleşti.


Maçın ilk dakikalarında DPÜ kalecisi H.İbrahim Akçakocaspor ataklarında gol izni vermedi. İlk yarıda karşılıklı ataklarla geçti ve ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya oyunu kontolu altına alan DPÜ Akçakoca kalesini ablukaya aldı fakat kaleci Cihan kalesinde devleşti ve en az 5 tane topu çıkardı. Son dakikalara girilirken DPÜ baskıları arttı. 89'da Akçakocaspor kalesinde yaşanan bir karambolde Onur topu filelere gönderdi ve durumu 1-0 yaptı. Maç da bu skorla sona erdi.


Bu sonuçların ardından DPÜ Spor ile Sera Şekerspor arasındaki puan farkı 3'e indi. Gelecek hafta son oynanacak maçlarda ikisi de deplasmana gidecek. DPÜ lider Çıksalın'la, Sera Şeker ise Adapazarıspor'la karşılaşacak. Düşmemek için Sera Şeker'e beraberlik yetiyor. Şeker yenilir, DPÜ yenerse puanlar eşitleniyor. Böyle olursa DPÜ Spor ikili averajda önde giriyor.


Akçakocaspor ise artık baraj maçı için çalışmalara başlayacak. Akçakocaspor haftaya kendi sahasında İstanbulspor ile son maçına çıkacak.


HABER: İBRAHİM TUZCU

STAT: 30 Ağustos Suni Çim - 14.30
HAKEMLER: Mithat Orhan - Yaşam Bacaksız, Hakan Karabalcık (Muğla)
DPÜSPOR:H.İbrahim,.Onur,Gürçay ,Yasin ,Alinail ,Saffet,Yılmaz (Dk.80 Mehmet ) ,Aykan ,Gökay,Onur , Şaban (Dk.75 Sercan ) .Muhammet
AKÇAKOCA: Cihan,.Mehmet ,Kadir,Volkan Dinç,Fatih,Tamer,Cüneyt , (Dk.90 H.Mehmet )Ergin,Coşkun, (Dk.58 Yunus ) Burak,Ozan Can
GOL:Dk.89 Onur Varol.
İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...