Pazartesi, Nisan 15, 2013

Abide-i Hürriyet'ten ilk galibiyet

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Abide-i Hürriyetspor deplasmanda Halkalı Çamlıkaltıspor'u 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.



Halkalı Etap Stadı'nda mücadele boyunca üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip ilk yarım saat boyunca pozisyonları yakalayan taraftı. Devrenin sonuna doğru ani gelişen Çamlıkaltı atağında hakem penaltı noktasını gösterdi ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Bu, Abide-i Hürriyet'in son 3 maçta kalesinde gördüğü 3. penaltı oldu ve devre bu skorla sonuçlandı.


Golü buldu, sakatlandı
İkinci devreye de konuk ekip atak başladı ve Selçuk'la golü bularak eşitliği sağladı. Sonrasında her iki takım da çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın uzatma dakikalarında konuk ekip, Çamlıkaltı defansının hatasından da yararlanarak Cihan'la galibiyeti getiren golü buldu. Cihan bu pozisyondan sonra sakatlanarak oyun dışında kaldı. Maç sonrasında yapılan kontrollerinde Cihan'ın burnunun kırıldığı tespit edildi.


Bu galibiyetle Abide-i Hürriyetspor puanını 4'e çıkarırken Halkalı Çamlıkaltıspor 3 puanda kaldı.


Kaynak: Abide-i Hürriyetspor Kulübü

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...