Pazartesi, Eylül 17, 2012

Ramispor ve Ataşehir Çamoluk puanları paylaştılar

RAMİSPOR :2 ATAŞEHİR ÇAMOLUKSPOR :2
İstanbul Süper Amatör Lig 2.grupta Ramispor sahasında Ataşehir Çamolukspor ile karşılaştı. Müthiş maçta Ramispor ile ilk devrede Doğan ile öne geçti, Ataşehir Çamolukspor ikinci devrenin hemen başında bulduğu gollerle 2-1 öne geçti, 75’de Selçuk’un penaltısından beraberlik golünü bulan Eyüp temsilcisi, son anlarda bütün gücüyle rakip kaleye yüklendi ancak 3. golü bulamadı. Maç sonunda ise Rami’de görmeye alışık olduğumuz görüntüler vardı.



Müsabaka, Hakem Abdülkadir Düzgün’ün bir önceki maçta da görev yapan Yardımcı Hakemleri ile maç konuşması yaptığı için 25 dakika geç başladı. Bu duruma engel olunmalı. İstanbul Futbol İl Temsilciliği maçların saatinde başlaması için olabildiğince özen gösterirken, hem maçlar geç başlamamalı hem de Hakemler, oyuncuları bu kadar uzun bir süre bekletmemeli.

İlk maçlarını kazanan iki ekibin maçında Ramisporlu taraftar yine takımlarını yalnız bırakmadılar. Saat 16’da başlayacak olan müsabakaya 13’de gelen Ataşehir Çamoluksporlu futbolcularla Ramisporlu futbolcular Şafakspor-Zaferspor maçını birlikte izlediler.

Maça iyi başlayan taraf deplasman ekibi Ataşehir Çamolukspor oldu. Ancak Ramispor 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi kurdu. 25. dakikada Rami atağında Yağız’ın içeriye çevirdiği topta Doğan Sırt topu boş kaleye gönderince kırmızı-beyazlılar 1-0 öne geçtiler.
 
Rami’nin golünden sonra Ataşehir Çamolukspor’un tecrübeli forveti Berkan Tunbul, 2 net gol fırsatından yararlanamayınca ilk devre Rami’nin üstünlüğü ile sona erdi.
  
İkinci devrede ise Ataşehir Çamolukspor fırtınası vardı. 48. dakikada Berkan ve 52. dakikada Murat Gürsu’nun golleriyle bir anda 2-1 öne geçen deplasman ekibi maçta üstünlüğü de ele aldı.

75. dakikada ise Rami atağında savunma oyuncusu el ile oynayınca Hakem Abdülkadir Düzgün, Ramispor lehine penaltı kararı verdi. Atışı kullanan tecrübeli futbolcu Selçuk Hoşgör maça dengeyi getirdi. 2-2.

Golden sonra Rami’nin 3.gol için yoğun baskısı vardı. Yaşar Gecekuşu’nun talebeleri kendilerinden kadro kalitesi olarak üstün görünen Ataşehir Çamolukspor karşısında son dakikalarda çok baskılı oynadılar ancak golü bulamadılar.
  
Maçın uzatma dakikasında ise son derece kritik bir pozisyon oldu. Ramispor atağında Yağız bir anda Ataşehir Çamolukspor kalecisi Bayram ile karşı, karşıya kaldı. Kaleciyi geçen Yağız ile Ataşehir Çamolukspor kalecisi Bayram çarpıştılar. Ramili futbolcular ve kenar yönetim Hakeme uzun süre pozisyonun penaltı olduğu konusunda itiraz etseler de Hakem Abdülkadir Düzgün önce korner kararı verdi, sonra da korneri attırmadan müsabakayı bitirdi.
 
Maçtan sonra son derece güzel görüntüler vardı Rami Stadında. İki takımın Başkanları başta olmak üzere tüm futbolcular ve Teknik Adamlar birbirlerini tebrik edip, diğer maçlar için birbirlerine başarılar dilediler.

STAT: Eyüp Belediyesi Rami
HAKEMLER: Abdülkadir Düzgün, Fırat Özdemir, Onur Gürel
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
RAMİSPOR: Gökhan, Şükrü, Oğuz, Uğur, Tolga, Serdar, Yağız, Efe Doğan, Selçuk, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Yaşar Gecekuşu
ATAŞEHİR ÇAMOLUK: Bayram, Cemal, Erkan, Necati, Serkan, Adem, Onur Kurt (Onur Kılıç), Fatih, Berkan, Murat, Alparslan
TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Kamil Uzun
GOLLER: Doğan, Selçuk/ Berkan, Murat,


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.