Pazartesi, Eylül 17, 2012

Çağlayan Gençlerbirliği bolluk içinde başladı!

BOLLUCASPOR: 0 ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta Çağlayan Gençlerbirliği deplasmanda Bollucaspor'u 3-0 yenerek sezona güzel bir başlangıç yaptı.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında etkili görünen konuk ekip, bu dakikalarda sol kanatta Furkan ile etkili olmaya çalıştı. Furkan'ın gününde olmayışı ve şanssızlığı beklenen golün gecikmesine neden oldu. Karşılaşmanın 15 dakikasında Kağıthane eibinin yeni transferi Olcay talihsiz bir şekilde sakatlanarak yerini Burak'a bırakmak zorunda kaldı. Bu dakikadan sonra oyun dizilişinde değişiklik yapan Teknik Direktör M.Ali Dönmez, defansın solunda görev yapan Emre'yi ön liberoya çekerken, Burak Biçkes'i de sol bek'e kaydırdı.


20. dakikalara yaklaşıldığında Çağlayan Gençlerbirliği sağ kanattan Okan ile etkili geldi. Çalımlara ceza sahasına giren Okan ortayı ön direğe kesti, günün başarılı ve çalışkan ismi Engin uçarak kafayı vurdu: 0-1
Çağlayan Gençlerbirliği ilk yarının tek hakimiydi. Orta sahadan aldığı topla sol kanada hareketlenen Engin defansı peşine takarak kale çizgisine indi, rakibin sert müdahalesine rağmen son bir dokunuşla topu kaleye gönderdi. Kale çizgisine paralel giden topu Burak tamamlayarak farkı ikiye çıkarttı. Bu pozisyonda rakibin sert darbesiyle tellere takılan konuk ekip futbolcusu Engin ufak bir sakatlık geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Çağlayan Gençlerbirliği soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Sahneyi Burakhan aldı
İlk yarıda etkisiz kalan Bollucaspor, ikinci yarıya daha istekli başladı.İkinci yarıda, 70.dakika civarlarında Arnavutköy ekibi ceza sahasının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Direkt köşeye giden topu kaleci Burakhan müthiş bir refleksle çıkarttı.

Bollucaspor 10 kişi
75.dakikada Bollucaspor'un kaptanı, konuk ekipten Eyüp'e yapmış olduğu hareketle direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Yine aynı dakikalarda defansın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Engin, rakibini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı, düzgün bir vuruşla topu çatala gönderdi: 0-3
İlerleyen dakikalarda Kanat ortalarıyla etkili olmaya çalışan Bollucaspor'a kaleci Burakhan geçit vermedi. Maç 3-0 biterken Çağlayan ekibinde Engin, Burakhan, Emre, Tolga ön plana çıkan isimlerdi.

Dönmez: İstediğimiz gibi oynayamadık
Çağlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Ali Dönmez maç sonunda yaptığı açıklamada, "Sezonun ilk maçında istenen oyunu sahaya yansıtamadık. Olcay'ın sakatlanması ile oyun sistemimizde değişiklik yapmak zorunda kaldık. Etkili olamadığımız maçta 3 puanı aldığımız için mutluyuz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Kaynak: caglayangenclerbirligi1981.blogspot.com

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.