Pazartesi, Eylül 24, 2012

Maçtan dönen İstanbullu Hakemlerin aracı Bandırma'da şarampole yuvarlandı!

Dün Bandırma’da oynanan, TFF Spor Toto 2. Lig maçı olan Bandırmaspor-Bozüyükspor karşılaşmasını yöneten İstanbul Hakemleri dönüş yolunda kaza geçirdi. Murat Özcan, Oktay Önge, Salim Şanlıer ve Alparslan Cebe’nin yer aldığı ve Murat Özcan’ın kullandığı araç Fevzipaşa köyü yakınlarında virajı alamayarak şarampole uçtu. 


Bandırmaspor-Bozüyükspor karşılaşması sonrası İstanbul’a dönmek üzere yola çıkan ve Hakem Murat Özcan’ın kullandığı; Oktay Önge, Salim Şanlıer ve Alparslan Cebe’nin içinde bulunduğu özel araç Bandırma Karacabey karayolu Fevzipaşa köyü yakınlarında sürat nedeniyle virajı alamayarak şarampole uçtu.

Saat 18.30 sularında meydana gelen trafik kazasında Murat Özcan'ın kullandığı 34 HJ 3514 plaka sayılı özel otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan Hakemlerimiz, büyük bir şans eseri ciddi yara almadılar.

Edindiğimiz bilgilere göre Ulusal Hakem Murat Özcan'ın kullandığı özel araç Fevzipaşa köyü yakınlarında önce virajı alamadı sonra da 50 metre sürüklendi ve ardından 5 takla attı. Araç kaza sonrası kullanılamaz hale gelirken, Hakemlerimizi araçtan Köylüler çıkarttılar. Ancak araç tarlaya düşünce, arka tarafta kalan Oktay Önge’nin araçta sıkıştığı ve araçtan son çıkartılan Hakem olduğu öğrenildi. Oldukça ciddi bir kazadan Hakemlerimizin burnunun dahi kanaması olayı görenler tarafından çok büyük bir şans olarak yorumlandı.

HABER-BURAK KURTULUŞ

3 yorum:

Özer Bektaş dedi ki...

Hakem arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Allah korumuş verilmiş sadakaları varmış.

ender bozaby dedi ki...

hepinize çok geçmiş olsun

Adsız dedi ki...

ömerli köyü spor kulubu baskanı vedat dönmez ve tüm ömerliköyü halkı olarak tum hakem arkadaslarımıza gecmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

mert uzer

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...