Pazartesi, Eylül 24, 2012

Pendikspor, Kasımpaşa’yı Hasan’ları ile geçti

KASIMPAŞASPOR :1 PENDİKSPOR :3 (U18)
Coca-Cola Akademi U18 Ligi müsabakasında Kasımpaşaspor ile Pendikspor, Albayrak Stadında karşılaştılar. Konuk ekip Pendikspor, Hasan Çakır (2) ve Hasan Gündoğdu’nun attığı goller ile müsabakayı 3-1 kazandı. Kasımpaşaspor’un tek golü ise Serhat’tan geldi.


Kasımpaşaspor ile Pendikspor’un Albayrak Stadındaki müsabakasına iyi başlayan taraf konuk ekip Pendikspor oldu. Kırmızı-beyazlılar ilk devrede rakip kalede birçok gol pozisyonuna girdi ancak Kasımpaşaspor’un Esenlerspor’dan transfer ettiği başarılı kaleci Ömer Biricik’i ilk devrede geçemediler. 

Kasımpaşaspor ise rakibinin etkili oyununu 20. dakika durdurup, bu dakikadan sonra oyuna hakim oldu ve kalan dakikalarda gol pozisyonlarına da girdiler ancak Birol Gezer talebeleri ilk 45 dakikada gol fırsatlarından yararlanamadılar.

Müsabakanın ikinci devresi de çekişmeli geçti fakat iki ekipte son 10 dakikaya kadar gol yollarında cömert davrandılar. Maçın 79. dakikasında Pendikspor aradığı gole ulaştı. Bu dakikada yapılan ortaya iyi yükselen Hasan Gündoğdu kafa ile takımını 1-0 öne geçiren golü Kasımpaşaspor filelerine gönderdi.

Bu golden sadece iki dakika sonra Pendikspor’un diğer Hasan’ı, Hasan Çakır attığı gol ile farkı ikiye çıkarttı. Kasımpaşaspor yediği iki gole 89. dakikada oyuna sonradan giren Serhat’ın golü ile cevap verince umutlandı ancak santradan hemen sonra yapılan atakta bir kez daha Kasımpaşaspor filelerini havalandıran günün yıldızı Hasan Çakır skoru ilan etti 1-3.

İki ekibin güzel, çekişmeli ve centilmence geçen maçının galibi olan Pendikspor’u maç sonunda rakibi tebrik ederken, 90 dakika boyunca Fair-Play çerçevesinde geçen maçı izleyen çok az sayıda sporsever ise tabiri caizse futbola doydu.

Müsabakanın Hakemi Cüneyt Turgutalp, tecrübesi ile oldukça rahat bir maç yönetti. Başarılı Hakem, verdiği kararlarla maçın güzelliğine katkıda bulundu.

STAT: Albayrak
HAKEMLER: Cüneyt Turgutalp, Mustafa Tekin, Bestami Uyumaz
SAHA KOMİSERİ: Basri Bakmaz
KASIMPAŞASPOR: Ömer, Erkut, Ahmet Tunçtan, Tugay (Serhat), Murat, Ahmet Çelik, Safa Ali, Mücahit (Kubilay), Ali Nail (Atakan), Bilal, Adem (Can)
TEKNİK DİREKTÖR: Birol Gezer
PENDİKSPOR: Ramazan, Fatih, Muhammed, Kaan, Furkan, Alp (Cihan), Hasan Gündoğdu, Samet, Hasan Çakır, Mert, Kadir (Fatih)
TEKNİK DİREKTÖR: Serhat Özçelik
GOLLER: Serhat / Hasan Çakır (2), Hasan Gündoğdu


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U15 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. İşte tüm sonuçlar...