Cumartesi, Ağustos 11, 2012

Şişli Belediyesi Feriköyspor tesislerini inceledi!

Yeni sezon hazırlıklarını 26 kişilik bir kadro ile kendi tesislerinde sürdüren İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Feriköyspor hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor. Teknik Direktör Ergun Gelen yönetiminde çalışan Feriköyspor’un dünkü antrenmanını Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Develi de takip ederek, Başkan Yardımcıları Gürsel Yılmaz ve Vural Bektaş’tan bilgiler aldı. Develi’nin ziyaretinin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün talimatı ile olduğu ve Feriköyspor tesislerine yönelik bir onarım çalışması başlatılacağı öğrenildi. Öte yandan, kırmızı-beyazlılar bu sabah, ilk hazırlık maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi A2 takımı ile Balat’ta karşı, karşıya geldi. Müsabakayı turuncu-mavili ekip 2-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Feriköyspor çalışmalarına devam ediyor. Antrenmanlarda bugüne kadar genellikle güce ve kondisyona dayalı hazırlık çalışması yapan kırmızı-beyazlılar takıma yeni katılan oyuncuların uyum sağlaması açısından yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor.

Dün yapılan antrenmana izinli olan Selçuk, Sercan ve adalesinden sakatlığı olan Barış katılmazken, Teknik Direktör Ergun Gelen, ısınma hareketlerinden sonra kaleciler Tuncay ve Oğuz’un koruduğu kaleye, sol taraftan Burak Şar, Eyüp ve Alexander; sağ taraftan da Osman, Tolga, İhsan ve Sefa’nın yaptığı ortalara, Ekrem, Ahmet, Jackson, Erdem Kendirli, Bienvenue, Erkut ve Önder ile gol bulma çalışması yaptırdı.

Feriköyspor’un antrenmanını Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Develi de takip ederek, Başkan Yardımcı Gürsel Yılmaz ve Vural Bektaş’tan bilgiler aldı.

Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Develi, Belediye olarak Feriköyspor’a ayrı bir önem verdiklerinin altını çizerken, ‘bu sezon Feriköyspor’a yardımcı olacağız. Mustafa Sarıgül Başkanımızın talimatı ile tesisleri gezdim. Birçok eksiklik gördüm. Pazartesi gününden itibaren tesisleri tümüyle elden geçireceğiz’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.