Cumartesi, Ağustos 11, 2012

Şişli Sanayispor yeni sezona ‘merhaba’ dedi


2012-2013 futbol sezonunda Süper Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele edecek Şişli Sanayispor, Recep Aykutalp yönetiminde sezon ilk çalışmasını, Mehdi Sancak Stadı’nda gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Mavi Beyazlılar, bu sezon da iddialı.
Yeni sezonun ilk büyük transferini takımı şampiyon yapan Recep Aykutalp’i kadroda tutarak yapan Kâğıthane temsilcisi, şampiyon kadroyu da büyük ölçüde korudu. Yeni transferler ile gücüne güç katan Mavi Beyazlıların Teknik Direktörü Recep Aykutalp, geçtiğimiz sezon sağladıkları uyumu devam ettirmek istediklerini ve yakaladıkları ivmeyi sürdüreceklerini belirterek bu sezon da iddialı olduklarını söyledi.

Rakiplerinin durumlarının da kendilerini ilgilendirdiğini ve bu doğrultuda eksik görecekleri noktalara transferler yapacaklarını belirten Aykutalp, yeni sezonun Şişli Sanayispor’a ve diğer tüm ekiplere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mavi Beyazlılar, Recep Aykutalp yönetiminde Mehdi Sancak Stadı’nda yaptığı çalışmada tempoyu yüksek tutmazken, kondisyon ağırlıklı çalıştı.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.