Salı, Ağustos 28, 2012

Ceyhanspor kadrosunu güçlendiriyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden  Ceyhanspor yeni sezona bomba transferlerle giriyor. Ceyhanspor yeni sezonda yeniden yapılanarak kadrosunu başta Teknik Direktör Raif Öztürk’ü ve beraberinde golcü futbolcuları da renklerine bağladı. Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal; Gümüşhanespor’dan 25 yaşındaki stoper oyuncusu Ahmet Bağış’ı, Edirnespor’dan 20 yaşındaki stoper oyuncusu Üzeyir Ergün’ü ve birçok ünlü takımlarda mücadele etmiş 32 yaşındaki golcü futbolcu Alper Yeşil ile anlaştıklarını açıkladı.

Özalsan Şirketler Grubu’nda yapılan imza törenine Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal, yeni yönetim, Teknik Direktör Raif Öztürk ve futbolcular katıldı.
İmza töreninden bir konuşma yapan Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal 2012-2013 futbol sezonuna güçlü transferlerle merhaba diyeceğini ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti; Ceyhan’ın ismini en güzel yere taşımak, Ceyhansporumuzu layık olduğu yere getirmek için yaz boyunca tatil yapmayıp transfer yapmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Ceyhanspor’u eskisinden de daha iyi yere getirmek için ekibimle birlikte transfer için görüşmeler yaptık. İlk olarak Edirnespor’un teknik direktörü Raif Öztürk’le anlaştık. Hocamızın nezaretinde belirlenen futbolcularla tek tek görüşerek renklerimize bağladık. Kadromuza dahil ettiğimiz futbolcular profosyonel olup, bir çok ünlü takımda mücadele etmiştir.Ceyhanspor yeni kadrosuyla yeni sezona güçlü bir şekilde merhaba diyecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Teknik Direktör Raif Öztürk ise kadro olarak sezona hazır olduklarını ve önümüzdeki günlerde kampa gideceklerini vurgulayarak şöyle konuştu;
Ceyhanspor’da göreve başladıktan sonra yaptığımız transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Son olarak Mersin Büyükşehir Belediyespor, Mezitlispor, Mersin İdmanyurdu, Adıyamanspor ve Gümüşhanespor’da mücadele etmiş 25 yaşındaki stoper oyuncu Ahmet Bağış’ı, İtmanocağı,Boluspor ve Edirnespor G.K’den 20 yaşındaki stoper oyuncusu Üzeyir Ergün’ü, Silifke Spor,Gaski, Gaziantep B.Ş. Bld. Spor, Eskişehirspor, Tarsus İdman Yurdu, Adanaspor, Adana Demir Spor, Sakaryaspor ve Belediye Vanspor’da forma giyen 6 Türkiye Kupası maçında görev yapmış tecrübeli santrafor Alper Yeşil’i renklermize bağladık”  diye konuştu.

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal , Transferi yapılan Ahmet Bağış, Üzeyir Ergün ve Alper Yeşil ile sözleşme imzalayarak başarılar diledi.

KAYNAK: www.ceyhaninsesi.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...