Pazartesi, Haziran 25, 2012

8 İl Hakemi ve 4 BAL Hakemi terfi edecek!


Hakemlerin merakla beklediği terfiler yaklaştı. Temmuz ayının ilk haftasında ilan edilmesi beklenen ancak bir hafta erteleneceği söylenen listelerde, İstanbul Hakemleri için geçerli olmak üzere 8 İl Hakeminin yeni sezonda Bölgesel Hakem olacağı ve ayrıca yine İstanbul kadrosundan 4 Bölgesel Hakemin de Ulusal Hakem kadrosuna alınacağı söyleniyor.



Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu yetkilileri geçtiğimiz günlerde tefi için çağrılan Hakemler ile mülakat yapmışlardı. Yeni sezon için 4 Bölgesel Hakemin, Ulusal Hakem kadrosuna alınacağı söyleniyor. İstanbul Bölgesi Ulusal Hakemlerinden M. Kürşat Filiz’in vatani görevi için askerde olması, Serkan Ergun’un de, Polis Okulunda eğitim görüyor olması nedeniyle dondurulan 2 kadronun yanı sıra, 2 Hakemin de yeni sezonda Klasman düşeceği ve bu kadrolara 4 yeni Hakemin atanacağı iddia edildi. Bu isimler arasında, Fahri Var, Erkoç Doğan, İlker Güneş ve Burak Taşkınsoy’un diğer Hakemlere göre daha şanslı olduğu konuşuluyor.

Yine  İstanbul’da 5 Hakemin terfi edeceği söylense de, bize gelen duyumlar 8 İl Hakeminin yeni sezonda Bölgesel Hakem olacağı şeklinde.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.