Çarşamba, Mayıs 09, 2012

Doğuş Olimpiyatlarında Şampiyon Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI : 4 DOĞUŞ OTOMOTİV : 1
Doğuş Şirketler Grubu çalışanlarının 2004 yılından itibaren grup içi spor müsabakalarında şirketlerini temsil ettiği Doğuş Olimpiyatlarında futbol kategorisinde şampiyon yine Garanti Bankası oldu. Doğuş Holding’e ait 10 firmanın yarıştığı turnuvada son 4 yılda olduğu gibi Garanti Bankası ile Doğuş Otomotiv final maçında karşılaştılar. Grup maçlarında 2-1 yenildiği rakibini Final maçında Eray Ertük, Bülent Yılmaz, Mehmet Ün ve Nazmi Gürer’in golleriyle 4-1 mağlup eden Garanti Bankası 2012 yılının da şampiyonu oldu.

Doğuş Otomotiv adına ön elemeden gelen ve rakibine göre 5 maç daha fazla yapan Bursa temsilcisi Doğuş Otomotiv’in golünü ise turnuvanın gol kralı Erçin Şentürk kaydetti.

Doğuş Şirketler Grubu çalışanlarının 3 hafta boyunca toplam 300 sporcu ile katıldığı, futbol, basketbol, voleybol ve tenis, Dragon boat, yelken, karting ve plaj voleybolu ve yüzme kategorilerinde tertiplenen Doğuş Olimpiyatları futbol kategorisinde, Doğuş Yayın Grubu, Garanti Emeklilik, Garanti Factoring, Doğuş Turizm Grubu, Doğuş İnşaat, GÖSAŞ, VDF, Garanti Bankası,  Doğuş Otomotiv ve Doğuş Grubu katıldılar.
 
Bu sezon Beylerbeyi Şahinler Halı Saha Tesislerinde düzenlenen futbol müsabakalarında gruplarında ilk iki sırayı alan, Doğuş İnşaat, Doğuş Turizm Grubu, Garanti Bankası,  Doğuş Otomotiv, Garanti Factoring ve Doğuş Yayın Grubu final grubuna kaldılar. Final programında ise rakiplerini eleyen Garanti Bankası, Doğuş Otomotiv ve Garanti Factoring arasında lig usulü Play-Off maçları düzenlendi.

Final maçında rakibi ile berabere kalması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan Bursa temsilcisi Doğuş Otomotiv, 4 yıldır finalde mağlup olduğu rakibi Garanti Bankası’na 4-1 mağlup olunca yine ikincilikte kaldı. Final grubunda iki rakibine de mağlup olan Garanti Factoring’un üçüncü olduğu turnuvanın şampiyonu Garanti Bankası oldu.
 


GARANTİ BANKASI: Ümit Ömür Turan, Bülent Yılmaz, Mehmet Ün (Gökhan Leblebici), Eray Ertük, Nazmi Gürer, İbrahim Tak (Caner Pekdemir)
DOĞUŞ OTOMOTİV: Atilla Lale, Erman Tüle (Sertaç Ergezer), Ali Demirdöven, Veysel Afiyet, Erçin Şentürk, Hüseyin Türkyılmaz
GOLLER: Eray Ertük, Bülent Yılmaz, Mehmet Ün, Nazmi Gürer/ Erçin Şentürk


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Garanti Bankasındaki 15 numaralı oyuncu topçunun tillahı

Burak Kurtuluş dedi ki...

Evet iyi bir oyuncu. Diğer tüm katılımcı futbolcular gibi çok da beyefendi. Ayrıca sol ayağını çok iyi kullanıyor. Ancak biraz fazla kilosu yok mu? Arnavutlar yetenekli olur!

Adsız dedi ki...

Garanti Bankasındaki 15 numaralı Oyuncu top ona geldikçe toptan kaçan oyuncu değil mi?

Adsız dedi ki...

Garanti Bankası iyi takım ama 11 numaraları takımı bozuyor ne yaptığı hangi mevkide oynadığı belli değil çok kötü

Adsız dedi ki...

Takım iyiydi ama sanırım şirketler liginde kötü gidiyorlarmış. Tabi Doğuş Ligi onlar için kolay lokma. bakalım şirketler liginde ne yapacaklar?
kaptan 4 numara ama on numara oynuyor.

Dört kırmızı kart çıkan maç yarıda kaldı

İstanbul U15 Ligi Elemeleri kapsamında Kartal 75. Yıl Stadı'nda oynanan Pendik Yenişehir Gençlikspor-Üsküdar Futbol Yat. AŞ. (Çengelköys...