Salı, Nisan 17, 2012

Uşak Belediyespor U 14'de şampiyon

Uşak'ta U 14 yaş grubunda dört takımın katılımı ile düzenlenen müsabakaların sonunda  namağlup Uşak Belediyespor şampiyonluğa ulaştı .Üç yıldır aynı kadrolarını koruyan Uşak Belediyespor tecrübeli antrenörü Rıdvan Geçkin nezaretinde Türkiye Şampiyonasında finallere gitmeyi hedef olarak seçtiler.
Okul, kulüp işbirliği ile Uşak Mehmetçik İlköğretim Okulunun takımınıda temsil eden  kadro geçen hafta Aydın'da düzenlenen müsabakalarda namağlup grup şampiyonu olarak bir üst guruba çıktı.Bu hafta Isparta ilinde yapılacak 2.grup müsabakalarına katılacak kadroyu Uşak Belediyespor geleceğin takımı olarak görüyor.


Uşak Belediyespor  yöneticisi Oktay Alat, Okul, kulüp işbirliği ile üç yıl önce antrenör Rıdvan Geçkin ile birlikte oluşturduğumuz kadronun başarılarını görmeye başladık. Bu kadro Uşak Belediyespor'un gelecek yıllarda çekirdek kadroyu oluşturacak dedi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda gol krallığını Uşak Belediyespor'dan 12 gole Osman Murat Arat aldı.
Şampiyonluk kupasını Ovademirlerspor'u  7-4 yendikleri  maç sonunda Uşak ASKF Başkanı Kamil Yiğit'in ve Uşak Futbol  İl  Temsilcisi Yaşar Kasım'ın ellerinden alan  U 14  takımı Antrenörleri Rıdvan Geçkin'i omuzlara alarak şampiyonluklarını kutladı.


HABER-FOTOĞRAF:NURULLAH VAROL

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...