Pazartesi, Mart 05, 2012

Uşak Belediyespor'dan bir puan daha

UŞAK BELEDİYESPOR: 1 ÇİNE MADRANSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Uşak Belediyespor'da  zorunlu gençlik aşısı tuttu. Ligin son üçü maçını  U 19 takımı ile devam eden Uşak Belediyespor   ikinci yarıda yaptığı flaş transferlerle  şampiyon adaylarından olan Çine Madranspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf oldu. İlk golde defans oyuncusu Yakup topu dışarı atmak isterken son anda  topa dokunan Serkan takımını 0-1 öne geçirdi. 


İlk yarıda rakibin isminden çekinen Uşak Belediyespor ikinci yarıda  rakibiyle ikili mücadelede üstünlüğünü  sağladı ve orta sahaya  sahip oldu. Teknik heyet ikinci yarıda zamanında yaptığı değişikle Caner'i sol açık mevkisine alarak gol aradı. Geçen haftada atılan golü Caner tekrarlayarak skoru 1-1 getirdi. İkinci yarıda Uşak Belediyespor  mücadelesine seyircide  destekleriyle Uşak Bir eylül stadı eski günlerinde olduğu gibi takımı ile bütünleşti. 90.dakikada Adem karşı karşıya kaldığı pozisyon ofsayt gerekçesiyle kesildi. Bu dakikada hakeme itiraz eden İsmail ve Serkan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Son beş dakika uzatmalarda Uşak Belediyespor'lu gençler  Çine Madranspor kalesini ablukaya almasına rağmen galibiyeti kaçıran taraf oldu 1-1. Maç sonu açık tribün ve ve kapalı tribünde bulunan taraftarlar Uşak Belediyespor'lu gençleri çağırarak dakikalarca alkışladılar.


Stat: 1 Eylül
Hakemler: Mehmet Özavcı,Turgut Evran, Emin Erdan
Uşak Belediyespor:Batuhan** Serdar*** Caner*** Yakup** Burak*** Feyyaz*** Adem*** Ümit (Dak.78 Çağrı)*** Recep**Metin*** (dk 78 irfan***) Yasin**/dk 49.Uğur***)
Çine Madranspor: Emin** Serhat (dk.85Oktay**) Hakan** Sercan**
M.Ali** Orhan** (dak.18 İbrahim) Hakan** Bülent** (dak.79 Bülent*)M..Ali Goller: dk 20.Serkan  dk.58 Caner
KIRMIZI KART:İsmail,Serkan Çine Madran spor (dk.90)
SARI KARTLAR: Feyyaz / Bülent, Hakan,Sercan, M.Ali, Serkan, İsmail, Halim (Çine Madran)

HABER-FOTOĞRAF: NURULLAH VAROL

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.