Pazartesi, Mart 05, 2012

Dikilitaş ile Halide Edip Adıvar dostça...

DİKİLİTAŞ: 0 HALİDE EDİP ADIVAR:0
İstanbul Süper Amatör Klasman Grubunda ilk iki maçını da kazanan iki ekibin maçında Halide Edip Adıvarspor ile Dikilitaşspor, M.Ü. Anadolu Hisar’ı stadında karşı karşıya geldiler. İki tarafında da diğerine üstünlük kuramadığı maç başladığı gibi sona erdi.

Maç, 14.50'de başladı. Aynı Statta daha önceki maçlardan gelen sarkmalar bu maçın 20 dakika geç başlamasına neden oldu. Beşiktaş temsilcisi maça başladı.  Başlama vuruşu ile her iki takımın ilk dakikaları oyunu kontrol altına almak amaçları ile birlikte rakibinin oyununu öğrenme amaçları belli oldu.

Dikilitaş maça her zamanki düzeninde başladı ve bu düzeni yine her zamanki gibi maç sonuna kadar korudu. Şişli temsilcisi maç içerisinde bazı yer değişikliklerine gitse de gol atmaya yetmedi. Her iki takımın kalecileri maç içerisinde yüzde yüz olmasa da gole yönelik pozisyonları becerileri ile uzaklaştırdılar. Her iki takımın defans oyuncuları bugün işlerini tam yaptı diyebiliriz. Orta alanda tabiri yerinde ise oyun kurmaya yönelik değil de bir kör dövüşünü andıran pozisyonlar izledik. Forvetlere ayrıca değineceğim bugün.

Her iki takımında forvetleri bugün en çok çalışan oyuncular oldu. Halide Edip Adıvar spor adına Serkan ve Tayfun, Dikilitaşspor adına özellikle Recep Hasan ve Ahmet rakiplerine ilerde baskı kurup oyunu geride kurmalarına izin vermediler. Aslında bu oyun tarzı Beşiktaş temsilcisine ait bir görüntü idi, dersini iyi çalışan Halide Edip Adıvar oyuncuları da bu uygulamada başarılı oldu bugün. Yalnız değinmeden geçemeyeceğim, Recep Hasan bugün yine çok gayretli ve istekli bir oyun sergiledi. Şişli temsilcisinde ise Serkan çok hırslı olmasına rağmen rakip defans bloğunu bir türlü aşamadı.

Maçta gole dönük en güzel vuruşu Muhammet’in 18 dışından kaleye gönderdiği ve az farkla üstten dışarı giden vuruş olduğunu gördük. İkinci yarının ortalarında oyun bir an sertleşti, ancak çok önemli bir durum yoktu. Oyuncuların aşırı motive olması oyun içerisindeki bazı pozisyonlarda karşılıklı konuşmalara yönlendiriyordu. Tabii ki sahada sakin ve bu gibi maçlara alışık olan tecrübeli oyuncuların sayısı daha fazla idi ve az sayıdaki bu pozisyonlara hemen el koyup herkesi sakinleştiriyorlardı.

Maçın hakem triosu için söylenecek bir şey yok. Tam anlamı ile ortada verilen kararlar ile maç yönettiler. Ve maça tamamı ile hakimdiler. Birbirleri ile uyumları da çok iyiyiydi. Şişli temsilcisini sahada yalnız bırakmayan taraftarı nerdeyse 90 dakika hiç susmadılar.
STAT: M.Ü. Spor Akademisi
HAKEMLER: Emre Kosif, Ahmet Yaşılak, Ufuk Uğurlu
SAHA KOMİSERİ: Mustafa Uyar
DİKİLİTAŞ: Mustafa, Kahraman, Ercan, Mustafa Erbaş, ,kılınç, Emirhan, Kenan, Ali, Recep, Ahmet
HALİDE EDİP ADIVAR: Şükrü, Emin, Emrah, Adem, Engin Muhammet, Tayfun, Serkan, Vedat, Ziya, Uğur

Sizlere son olarak şunu ileteyim, bu sahada maç izlemek biraz zenginlik istiyor. Uzak olduğundan araç ile gitmek zorundaydık, stat alanına araç ile giriş ve park zamanı 7 TL, tribüne çıkış 2 TL eh oraya gittiniz hava serin, bir de çay içtiniz 1 lira eder size 10 lira.


HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

12 yorum:

Adıvar Cadde dedi ki...

Bu takım bu sene şampiyon HALİDE EDİP ADIVAR
he unutmadan 13. haftayı bekleyin ;)

Adsız dedi ki...

ılk yarıda halıde edıp adıvarın 1 pozısyonu var dıkılıtasın ıse net 4 tane gol pozısyonu vardı...ılk 20 dakıka mac 3-0 olabılırdı...halıdeedıp adıvarın kalecısı dıkılıtaslı 10 numaranın attıgı şık frıkıgı cok klas cıkardı....mactan sonra hae adıvarlı taraftarların dıkılıtas futbolcularına tas ve bıra sıslerı atmasına ragmen sadece 3 polısın bu karsılamsada gorev alması ve mudahale etmemesı ayıptırr..

Adsız dedi ki...

herkez sunu ıyı bılsın....dıkılıtasın tarıhı ve gecmısıne ıyı baksın.....amator kumede en ıyı seyırcı topluluguna sahıp takımlardan bırı ve suanda bazı problemlerden malara gelen gıden yok ama uyuyan dvı kımse uyandırmaısn..gecmısımız bellıdır...herkez haddını bılsın

Adsız dedi ki...

h.edipadıvarın kalecisi çok iyigelecek vaatediyor

Adsız dedi ki...

baya ıyı yaaaa ılk yarı orta gelıo dıkılıtasın 10 numarası ole bır zıplıyokı kalecı belınde kalıyo top kaleyı tutsa gol baya ıyı:)))

Adsız dedi ki...

güzel bir maç oldu ilk yarı dikilitaş işi biterebilirdi 2. yarı ise halidenin poazisyonu yok ama maça hakim olan taraftı sonuçta bu iki takım kafada olur diye düşünüyorum..

Adsız dedi ki...

bu kadar kısıtlı butceyle yenılgızı devam eden bır takımı ayakta alkıslamak lazım...bravo dıkılıtass yolunuz acık olsunnn

Adsız dedi ki...

sadece alibeyköy maçlarına çevik kuvvet geliyor.bu maçta 3 tane polis vardı.anlamış değilim

Adsız dedi ki...

Allah aşkına uyansın uyuyan dev. Erkek adam takımını yalnız bırakmaz. HEASK ne zaman yalnız kalmış bakın bakalım. Metin Hoca'da hoca falan değil. 4-5-1 kere başınıza taş düşsün yaa. Stoperler bitmiş Dikilitaşın 90+3 te çift forvete dönüyoruz. Burak yatıyo kenarda yuh!

Adsız dedi ki...

heask taraftarı sizi tebrik ediyorum kendinize yediremediniz maçta hiçbir gerginlik olmamasına rağmen maç sonunda dikilitaşlı futbolcuları taş yağmuruna tuttunuz bira şişeleri bile attınız.bumu takımınızın yanında olmak.dikilitaşıda grubunuzdaki diğer vasat takımlarla karıştırdınız yenemeyince zorunuza gitti galiba.kusura bakmayında sabaha kadar oynansa halide bırakın gol atmayı pozisyona giremezdi.

Adsız dedi ki...

hangı buraktan bahsedıyosun kardes dıkılıtasın stoperlrıne sallıyosun heav stoperlerı masalalh baya ıyı ıkıtane balta koymuslar defansa dua esınler mac buyuk sahadaydı yoksa suzgec olurlardı

Adsız dedi ki...

ŞAMPIYON DIKILITAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU TAKIMA SAYGI DUYULACAK OKADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

İstanbul 2. Amatör Lig 19 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de 12. hafta karşılaşmaları bugün tamamlanacak...