Perşembe, Mart 01, 2012

Hakkı Çelebi Form Grafiğini Artırıyor


Alibeyköyspor’da fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılma kararı alan Hakkı Çelebi 2011-2012 sezonunun devre arasında Bölgesel Amatör Lig, 13. Gurup takımlarından Zeytinburnuspor’a transfer olmuştu. Zeytinburnuspor'da oynadığı futbol ile taraftarın sevgili duruma gelen genç futbolcu, formunu her geçen arttırmaya devam ediyor. 


Hakkı Çelebi Zeytinburnuspor forması ile çıktığı ilk maçta ligin güçlü takımlarından Beyköy Belediyespor ağlarını havalandırıp Zeytinburnuspor’un maçı kazanmasını sağlamasıyla birlikte taraftarın da sevgilisi oldu. 4 maçta 2 gollük istatistiğiyle formunu yükseltmeye başlayan ve tüm çabasının sadece Zeytinburnuspor’u daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyleyen Hakkı Çelebi daha fazla katkı yapmak için de çok çalıştığını sözlerine ekledi.



1988 İsviçre doğumlu olan futbolcu sırası ile Alpullu Şekerspor, Babaeskispor, Sakarya Demirspor, Ankara Jandarmagücü, Keşanspor, Yeni Çanspor ve son olarak Süper Amatör Lig 2. Grup takımlarından Alibeyköyspor’da oynadı.



HABER: SELİM DEMİRER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Konsantrasyonunu futbola verdiği sürece başarılı olaağına şüphem yok. Fazla duygusal olduğu çin ve herşeyi kafasına taktığı için konsantre olamıyor gibi. Ama Zeytinburdun'da daha iyi gibi görünüyor. İnşallah daha iyi olur. Yolun açık olsun Hakı kardeşim. Yaza:Bir dost.

Seremoniye anneleriyle çıktılar

Girne Gençlikspor Kulübü hafta sonu Anneler Günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.