Pazartesi, Ekim 10, 2011

Zeytinburnuspor zor da olsa galip


ZEYTİNBURNUSPOR: 2 GEREDESPOR: 1
Uzun yıllar sonra amatör lige sönen Zeytinburnuspor, Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’taki ikinci maçında galibiyetle tanıştı. Lacivert-Beyazlılar sahasında ağırladığı Bolu ekibi Geredespor’u zor da olsa 2-1 mağlup etmeyi başardı.



Zeytinburnu Stadı’ndaki maça ev sahibi ekip müthiş bir taraftar desteğiyle başladı. Yağışlı havaya rağmen taraftarlar kapalı tribünü tamamen doldururken açık tribünde de taraftarlar vardı. Ayrıca devre arasında stat kapıları açıldı ve dışarıdan daha fazla taraftar alındı.

Mücadeleye Zeytinburnuspor istekli ve iştahlı başladı. Lacivert-Beyazlılar 20. dakikada da golü buldu. Sağdan gelişen atakta içeri çıkarılan topu ceza sahası içinde Salih tamamladı ve Zeytinburnuspor 1-0 öne geçti.

Karşılıklı ataklarla devam eden maçın ilk yarısının sonlarına doğru Geredespor üst üste tehlikeli pozisyonlar bulsa da Zeytinburnuspor kalecisi muhteşem kurtarışlar yaptı.

Gerede'nin sevinci uzun sürmedi 
İkinci yarıya Bolu temsilcisi iyi başladı ve üstünlüğünü hissettirdi. 55’te Serdar ceza sahası dışında falsolu nefis bir vuruşla takımına eşitliği getirdi: 1-1
65’te bir duran topta savunmadan gelen Rıdvan kafayla Zeytinburnuspor’u tekrar öne geçirdi: 2-1.
Kalan bölümde Geredespor eşitliği sağlamak istese de çok fazla net fırsat bulamadı zira ev sahibi savunma iyi kapandı. Kırmızı-Yeşilliler yalnızca son anlarda bir fırsat yakalarken bundan faydalanamadı ve maç 2-1 sona erdi.

Böylece Zeytinburnuspor puanını 3’e çıkarırken Geredespor 1 puanda kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.