Pazartesi, Ekim 10, 2011

Ümraniyespor’da kötü gidiş bitmek bilmiyor

MANAVGAT EVRENSEKİSPOR: 3 ÜMRANİYESPOR: 0
Üst üste yenilgiler alan ve sahada kötü bir futbol sergileyen Ümraniyespor geçen haftadan sonra bu haftada deplasmanda Manavgat Evrensekispor'a 3-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. Manavgat deplasmanında hiçbir varlık gösteremeyen Ümraniyespor sahadan farklı mağlup ayrıldı 3-0.

Sahaya Ömer, Niyazi, Berk, Samet, İbrahim, Hasan, Akın, Sertaç, Özgür, Özer ve Cebrail ilk onbiriyle başlayan Ümraniyespor ilk golü 27. dakikada kalesinde gördü. Bu golden hemen 10 dakika sonra 37. dakikada ev sahibi farkı ikiye çıkardı ve ilk devre bu şekilde sonuçlandı.

İkinci yarıda skoru değiştirmek için çabalayan ekibimizin cılız atakları sonuç vermedi. Rakip takım 50.dakikada bir gol daha bularak ekibimizin direncini kırdı ve rahat bir oyun sergiledi. Maç 3-0'lık sonuçla sona erdi. Hafta içi Ümraniyespor'da teknik heyet konusunda gelişmelerin beklendiği öğrenildi.

Maçtan Dakikalar:
27'nci dakikada İlker sağ taraftan yapılan ortada topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0.  38'inci dakikada topu önünde bulan Gökhan, plase bir vuruyla meşin yuvarlağı filelere bıraktı: 2-0.  Maçın ilk yarısı Manavgat Evrensekispor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

49'uncu dakikada Tayfur Emre, ceza sahası üzerinden yaptığı vuruşla topu filelere yolladı: 3-0.

Stat: Evrenseki
Hakemler: Murat Saraç, Erdinç Kırıcı, Mustafa Han
Manavgat Evrensekispor: İsmail (7)- Hasan Ali (7), Gökhan (7), Menderes (7), Birol (6), Ferhat (7), Mubin(7), İlker(7), Tayfur Emre(7) (Dk.70 Anıl 5), Gökhan Korkmaz (7)(Dk.74 Tunahan 5), Rıdvan(6) (Dk.41 Murat 7)
Ümraniyespor: Ömer(4)- Niyazi (5), Hasan (4), Akın (5), Berk Aytunç (5), Samet (6)(Dk.55 Oğuz 5), İbrahim (5) (Dk.73 Bulut 5), Sertaç (4), Özer (4), Cebrail (4)(Dk.55 Yasin 5), Özgür (5)
Goller: Dk. 27 İlker, Dk. 38 Gökhan Korkmaz, Dk.49 Tayfur Emre (Manavgat Evrensekispor)
Sarı kartlar: Ferhat, Gökhan (Manavgat Evrensekispor), Özgür
(Ümraniyespor)

Kaynak: http://www.umraniyespor.net/
 

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.