Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Hereke Yıldızspor, yaylaya çıktı

Kocaeli Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ve Herekespor takımlarının resmen birleşmesi sonrasında güçlü bir kadro kuran Hereke Yıldızspor Antrenör Yusuf Örengül nezaretinde Hereke yaylasında kros çalışmalarını sürdürüyor.

Komando eğitimi başladı
Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden Amatör Süper Lige düşen Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, önceki gün Amatör Süper Lig ekiplerinden Herekespor ile resmen birleştı. İç ve dış transfer çalışmalarını tamamlayan Körfez Belediye Hereke Yıldız Antrenör Yusuf Örengül gözetiminde 1. etap çalışmalarını 15 gün boyunca Hereke ve Alparslan Türkeş Stadı`nda tamamladı. Herek Yıldızsporlu futbolcular 2. etap çalışmaları için Hereke Yaylasına çıktı. Hereke yaylasında kondisyon depolayan Körfez Belediye Hereke Yıldızspor`un sezon başıhazırlık kampı da netleşti. Hereke yaylasındaki kros çalışmasına 29 futbolcu katıldı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle kaleci Oğuzhan katılmazken, yardımcı Antrenör Ecevit Kara ile Hereke Stadı’nda düz koşu yaptı.

Yaylada nefes açtılar
Hereke yaylasında yapılan kros çalışmasında futbolcular 10 dakikalık ısınma hareketlerinin ardından yaklaşık 20 dakika boyunca 8 kilometrelik tempolu düz koşu yaptı. Dinlenme sonrasında Herek Yıldızsporlu futbolcular bu kez 30 dakika boyunca 10 kilometre tempolu düz koşu yaptı ve sonra beş dakika ısınma ve kültür-fizik hareketleri sonrasında on dakika dinlendi. Hereke yaylasında kondisyon depolayan kırmızı siyahlılarda ftubolcuların antrenman sonunda bir hayli yoruldukları dikkatlerden kaçmadı. Kros antrenmanında Antrenör Yusuf Örengül, yardımcı Antrenör Şadi Akgüneş hazır bulundu.


Kamp Patalya`da
3. etap çalışmalarına bir günlük aradan sonra bayrama kadar çalışmalarını sürdürecek olan Hereke Yıldızspor’da bayramın ardından kampa gidilmesi kesinleşti. Bayramda futbolculara üç gün izin verilecek. Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, 3. etap çalışmalarının devamını bayramın ardından Ankara Kızılcahamam Patalya Otel’de sürdürecek. Hereke Yıldızspor’un Kızılcahamam kampı 10 gün sürecek. İç ve dış transfer çalışmalarına nokta koyan Körfez Belediye Hereke Yıldızspor, Kızılcahamam kampında üç hazırlık maçı oynayacak.

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.