Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Talat Özden, ilk hazırlık maçını değerlendirdi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor, ikinci etap çalışmaları olan kamp çalışmalarını yaptığı Kartepe’de ilk hazırlık maçını dün oynadı. Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Torku Şekerspor hazırlık maçında karşı karşıya gelen kırmızı-lacivertli ekip iyi bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Konya Torku Şekerspor karşısında Ersin Köken, Burak Et, Ömercan Aslan, Niyazi Hüseyinoğlu, Ali Fırat, Barış Yılmaz, Mustafa Göktaş, Yunus Balaban, Cem Akbaba, Yüksel Güleç ve Suat Kerçin’den oluşan ilk 11’li ile sahaya çıkan Özden, ikinci yarıda kadroda bulunan tüm oyunculara şans vererek onların son durumlarını görme imkanı buldu. Teknik Patron Özden, hazırlık maçlarının eksiklerini görme açısından iyi bir prova olduğunu, 2 karşılaşma daha oynamayı düşürdüklerini belirterek, oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Kırmızı-lacivertli ekip ikinci hazırlık maçını perşembe günü İstanbul Tepecik ile üçüncü maçını ise pazar günü Büyükçekmece ile oynayacak. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor, İstanbulspor’da oynayan 25 yaşındaki Murat Yılmaz ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Murat Yılmaz takımla birlikte çalışmalara başladı.

(Haber: Ercan Aygün)
http://www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.