Çarşamba, Ağustos 17, 2011

Halkalı İfaspor’da hedef şampiyonluk

Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör Lig takımlarından olan Halkalı İfaspor, 2011-2012 Futbol sezonu için kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Halkalı İfaspor  Başkan yardımcısı Aydın Aydeniz, sitemize yaptığı açıklamada, “yeni sezon için bir haftadır çalışmalara başlamış bulunmaktayız, yeni sezon çalımlarına başlamadan önce daha önce tecrübesini ve kalitesini kanıtlamış olan Uğur Balcıoğlu hoca ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Uğur hocanın yardımcığında Murat Ekitaş yapmaktadır. Dış transferde anlaşmaya vardığımız Üsküdar Anadoluspor’dan Efkan Çırak’ı renklerimize kattık. Şu anda 6-7 oyuncu ile görüşmelerimiz sürmektedir. Geçen yıldan, kontenjandan dolayı 7 oyuncu ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Kontenjan hakkımızı da, Faruk, Engin, Özkan ve Serkay’dan yana kulandık. Altyapımızdan 5 oyuncuyu A takıma alarak, şu an 24 oyuncu ile çalışmaları sürdürmekteyiz. İnanıyorum ki, görüşmelerini yaptığımız 6-7 oyuncuyu da renklerimize kattığımızda çok iyi bir takım kurmuş olacağız. Gecen sezon son anda Play-off’lara kalmayı kaçırdık ama bu sezon yarım bıraktığımızı tamamlayıp, önce Play-Off lara kalmak ardından da Bölgesel Amatör Lige çıkmayı hedefliyoruz, Halkalı İfaspor’un her zaman hedefleri vardır, camiamızın beklentileri bundan ibaret, tabi camiamızın da bizlere maddi manevi yönden büyük desteklerine ihtiyacımız vardır. Onlarından bu desteklerini aldığımızda hedefimize neden ulaşmayalım?” dedi

Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu da yaptığı açıklamada, 2 yıl önce İstanbul Sinopspor’u çalıştırıyordum ve geçen yıl yurt dışındaydım. Yeni sezon için İstanbul’a geldiğimde Halkalı İfaspor Kulübü yöneticilerinden teklif aldım, görüşmelerimiz sonrası anlaşmaya vardık. Bir haftadır çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, burada tüm imkânlar var, takımımızın yaş ortalaması 24. Haftanın her günü, akşamları iftardan sonra çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hafta sonları ise sabah Ormanda kros yapıyoruz.  Akşamları da sahada, top çalışmalarımızla yeni sezona hazırlanıyoruz. Şu ana kadar hazırlık maçları yapmadık, yöneticilerimizin görüşme yaptığı yeni oyuncular var, onlarda aramıza katıldığında çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum, yeni çok iyi çalışıp lige en iyi şekilde girmeyi arzuluyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.