Salı, Mart 01, 2011

Beylikdüzüspor ikinci yarıda


BEYLİKDÜZÜSPOR: 3 KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Beylikdüzüspor, sahasında konuk ettiği grup sonuncusu Kırklareli Sanayispor’u 3-2 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Gürpınar Stadı’ndaki maçın 3. dakikasında konuk takım Rıdvan’la öne geçerken Beylikdüzü Gökhan’la eşitliği sağladı. Ancak sahneye Sercan çıktı ve Sanayispor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarının ilk dakikalarında Beylikdüzüspor’un Afrikalı oyuncusu Ernest ceza sahası dışından güzel bir vuruşla eşitliği sağladı. Bundan sonra maç ortada geçerken iki ekip de pozisyonlara girdi. Beylikdüzüspor bir kontratakta Evren Tozkoparan’la öne geçti. Son bölümde Sanayispor beraberlik için bastırsa da başarılı olamadı ve mücadele İstanbul temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi.

Beylikdüzüspor Futbol Şube Sorumlusu Selim Baştan, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Bu maçı kazanmamız önemliydi. Ligde rahat bir koruma geldik. Bu sezon hedefimiz şampiyonluktu ancak bazı şanssızlıklar yaşadık. Gerçi daha kazanılacak 15 puan var, sonuna kadar mücadelemizi sürdürüp ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” dedi.

Baştan, Ahmet ve Bahadır’dan sonra Cihan Gümüş’ün de takımdan ayrıldığını söylerken, kaleci Serdar’ın takıma döndüğünü ifade etti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası Finalleri Sonuçları

Türkiye U16 Futbol Şampiyonası dörtlü finalleri  Afyonkarahisar'da başladı.