Cuma, Şubat 18, 2011

CFS: 'Canım Feda Sana' Bağcılar



İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni takımlarından olan CFS Bağcılarspor kurulduğu üç yıl içinde başarıdan başarıya koşuyor. 2009-2010 yılında 2. Amatör Lig’den 1.Amatör Lig’ çıkan, 2010-2011 sezonunda da güçlü rakiplerini geride bırakarak 1. Amatör Lig 9. Grup’ta şampiyon olma başarısını gösteren Mavi-Beyazlılar önümüzdeki yıl Süper Amatör Lig’de oynama hakkını elde etmiş oldu.


Kulübün ismini rahmetli Hayrettin Hoca koydu
2007 Yılında Bağcılar Galatasaray Futbol Okulları olarak faaliyetlerine başlayan kulüp, aynı Yıl Burhan Felek Spor Kulübü’nü satın alarak Bağcılar ilçesine taşıdı. Geçtiğimiz yıllara Güngören’deki patlama sonucu hayatını kaybeden rahmetli Hayrettin Güler hocanın isteği üzerine ‘Canım Feda Sana Bağcılarım’ ismini alarak (CFS Bağcılarspor) olarak dört yıldır İstanbul Amatör Liglerde başarıdan başarıya koşarken Türk futboluna da yeni yetenekli oyuncular kazandırarak dikkatleri üzerine çekmesini bildi.


Profesyonel takımlara 9 futbolcu
CFS Bağcılarspor Kulüp Başkanı ve Bağcılar Galatasaray Futbol Okulları sorumlusu Cemal Boğadiken yaptığı açıklamada, “CFS Bağcılarspor kurulduğu üç yıl içinde A Takımda 2, A Gençlerde 2, U-16 yaş grubunda 2 yıl üst üste şampiyon oldu. Miniklerde  grup şampiyonluğu elde ettik ve il şampiyonasında final oynadık ve üç yıl içinde 8 şampiyonluk elde ettik. Bu sezonda tüm yaş kategorilerinde iddialı bir durumda mücadelemizi vermekteyiz.
2007 yılında kurulmamızdan bu zamana kadar Galatasaray’a Emre Gemici, Mertcan Şahin, Barış Zeren, Bergüden Arslan, Tahir Acar; İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a Eşref Korkmazoğlu, Bahri Ekinci ve Burhan Olgel olmak üzere 9 futbolcumuzu profesyonel kulüplere verdik. 140 Lisanslı sporcumuz, 310 Futbol Okulları öğrencimiz  Genel Koordinatörümüz Altan Kurtbaş yönetiminde, Fatma Gültekin, Nihat Gül, Fatih Pınarbaşı, Okan Uludağ nezaretinde haftanın 7 günü sabah 9.00 akşam 16.00 arası aralıksız çalışmalarını sürdürmekte” diye konuştu.


Hedef BAL
A takım seviyesinde hedeflerini Bölgesel Amatör Lig olarak belirlediklerini söyleyen Boğadiken, “Şimdiden Altan Hocamızla birlikte çalışmalarımıza başladık. Eksik bölgelere takviyeler yapıyoruz. Üç yıl içinde aldığımız başarılar tesadüf değildir. Başarılarımızı disiplinli çalışmamıza borçluyuz. Bu çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüp başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Kurtbaş: başarıda en büyük pay başkanımızın
CFS Bağcılarspor Genel Koordinatörü Altan Kurtbaş da yaptığı açıklamada, “Sezon başında çok iyi bir takım kurarak lige başladık. Müsabakalar boyunca hiç bir rakibimizi küçümsemedik her maçımızı final maçı havasında oynayarak başkanımız, taraftarlarımız, malzemecimiz, futbolcularımız tek yürek olarak kenetlendik ve grupta şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkma başarısını göstermiş olduk. Bugüne kadar Hocalık hayatımda 4 şampiyonluk yaşadım sezona başlarken önüme bir hedef koyarım zaten hedefleri olmayan bir takımı da çalıştırmam. Gelecek sezon Allah izin verirse Süper Amatör Lig’de şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’de oynamayı hedefliyoruz. Sayın Başkanımızın da büyük destekleri ile takımımızı bozmayıp 4-5 takviye ile yaş ortalaması 20 olan bu kardeşlerimizle yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Başarıda en büyük pay sahibi başkanımızdır, her türlü desteği veriyor, daha ne olsun” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.