Pazartesi, Kasım 01, 2010

Haliç'e Sultanbeylispor sürprizi


HALİÇSPOR: 0 SULTANBEYLİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta haftaya sondan ikinci sırada giren Sultanbeylispor, deplasmanda, averajla ikinci durumda bulunan Haliçspor’u 1-0 yenmeyi başardı.

İlk yarı 2 takımın kontrollü oyunu ile geçerken bitime 3 dakika kala Ramazan Sultanbeylispor adına tabelayı değiştirdi. Hemen 1 dakika sonra Haliçspor’un direkten dönen topu, gol dışında ilk yarıda akıllarda kalan önemli pozisyondu.

İkinci yarı ev sahibi Haliçspor’un üstünlüğü ile geçse de pozisyonları bulan konuk takım Sultanbeylispor oldu. Defansın arkasına sarkan genç futbolcu Ramazan önemli fırsatları harcadı.Bunda Haliçspor’un gol bulmak için defansı öne çıkarmasının da etkisi oldu. Haliçspor son dakikalara doğru baskısını artırsa da aradığı golü bulamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.

Hakem iki tarafı da üzmeyecek şekilde iyi yönetti maçı fakat 90. dakikada kırmızı kartını Haliçsporlu Aykut’a göstermek zorunda kaldı. Sultanbeylispor’da kaleci Hamza defansı ile uyum içerisinde göründü. Forvet mevkiinde oynayan Ramazan bu sene takımı adına 8. golünü kaydetti. Ayrıca iki kulübün başkanı tribünde ilk yarıyı dostça seyrettiler.

Stat: Namık Sevik
Hakemler: Yunus Taşkın, Gökhan Penezoğlu, Ulaş Koçer
Haliçspor: Selçuk, Abdullah, Aykut, Emin, Hakan, Haşmet, Zafer (55'Metin), Gökhan, Eren (75'Gökhan), Evren (83'Egemen), Tufan
Sultanbeylispor: Hamza, Mustafa, İsa, Hacı Salih, Hüseyin, İsmail, Fatih, Murat (92'Lokman), Ramazan (83’Mustafa), Çetin, Enes (61’Yusuf).
Sarı Kartlar: Abdullah, Aykut, Haşmet, Zafer (Haliçspor) Ramazan, Murat, Hüseyin (Sultanbeylispor)
Kırmızı kart: Aykut (90)
Gol: Ramazan (42)

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU

3 yorum:

Adsız dedi ki...

helal be sultanbeyli

Adsız dedi ki...

işte sultanbeylisporun gercek yüzü ortaya çıktı helal size takım abilerim benim v e

Adsız dedi ki...

takım , gerçekten takım....

Taçspor-Dikilitaşspor maçının yeri ve tarihi belli

Dikilitaşspor ve Taçspor oynanacak olan BAL baraj maçının tarihi ve yeri belli oldu.