Pazar, Mart 08, 2009

İstanbul Bafraspor gol olup yağdı


ÇAYIRGÜCÜ: 2 İSTANBUL BAFRASPOR: 9


İstanbul 2. Amatör Küme 9. Grup’ta İstanbul Bafraspor deplasmanda Çayırgücü’nü 9-2 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Gazi Mahallesi Stadı’nda oynanan maçın henüz 2. dakikasında Bafraspor Serkan’ın şık vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bayrampaşa temsilcisi 25’te genç takım golcüsü Aykut’la farkı ikiye çıkarırken, 35’te Serdar, 42’de Ayhan sahneye çıktı ve ilk yarının sonucunu belirledi: 0-4.

Çayırgücü ikinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başlasa da Bafraspor 48’de Serkan’la farkı beşe çıkardı. Buna Çayırgücü 57’de yanıt verdi ve skor 5-1’e geldi. 71’de Bafraspor savunmasının ofsayt diye durduğu pozisyonda Gaziosmanpaşa temsilcisi farkı üçe indirdi: 2-5.

Yalnızca 1 dakika sonra Serkan durumu 6-2 yaptı. Konuk takım bu golden sonra genç takım oyuncuları Mesut ve Nazif’i oyuna sürdü. Bu oyunculardan Mesut 78’de durumu 7-2 yaptı. Büyük Sinan yaklaşık 30 metreden sert bir vuruşla skoru 8-2’ye getirirken, 87’de günün yıldızı Serkan hat-trick’e imza attı: 2-9.

Maçtan sonra bir açıklama yapan İstanbul Bafraspor Antrenörü Selahattin Tığlı, “Takımımız bugün hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen çok iyi mücadele etti. Maçı farklı kazanmamız bizleri ayrıyeten memnun etti. Futbolcularımı bu müthiş mücadelelerinden dolayı kutlarım” dedi.
İstanbul Bafraspor takım kaptanı Ayhan ise “Zaten biz iyi bir ekibiz. Sezon öncesi de hocalarımızın nezaretinde çok iyi hazırlandık fakat lige bir beraberlik ve bir mağlubiyetle başlamamız bizleri moral yönünden çok etkiledi. İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Son iki haftada aldığımız sonuçlar bunu göstermektedir” diye konuştu.

Bayrampaşa temsilcisinin tecrübeli file bekçisi Mehmet Karataş ise “Bu sezon şampiyon olacağımızı herkese göstereceğiz ve başarılarımızın tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlayacağız. Genç takımdan aramıza katılan arkadaşlar gücümüze güç kattı. Gençlerimizin takıma kısa zamanda uyum sağlamaları bizleri ve Bafraspor taraftarını memnun etti. Ayrıca farklı galibiyetten ötürü tüm takım arkadaşlarımı kutlarım” dedi.

İstanbul Bafraspor’da günün başarılı ismi Serkan, “Benim bugün atmış olduğum üç gol önemli değil. Bizim için önemli olan takımın başarısıydı, bunu da gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyum. İnanıyorum ki bundan sonraki haftalarda daha iyi neticeler alan bir İstanbul bafraspor izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-Siyahlılar’ın tecrübeli teknik adamı Mustafa Ünal da “Bugünkü almış olduğumuz galibiyet bizleri sevindirdi. Maçı farklı kazanmamız bizlere ayriyeten gurur verdi. Bizler hedefimizden hiçbir zaman sapmadık, inandık ve bu inancımızın sonunda Allah'ın izniyle de hedeflediğimiz şampiyonluğu sezon sonunda ulaşacağız. Çayırgücü takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.

Hiç yorum yok:

Feneryoluspor rövanşı vermedi

 İstanbul U17B Ligi 29. Grup'ta Feneryoluspor deplasmanda Öz Ataşehirspor'u 1-0 mağlup etti.