Salı, Eylül 09, 2008

Alibey gol oldu yağdı: 6-1


Liglerin ertelenmesini fırsat bilen Silivri Efeleri lakaplı Alibeyspor, 1. Amatör takımlarından Beycilerspor ile oynadığı hazırlık maçında rakip kaleye gol olup yağdı.

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
Sezonun son hazırlık maçını yapan Alibeyspor, Silivri Stadı'nda Beycilerspor ile karşılaştı. Rasim Destanoğlu’nun talebeleri, rakip kaleyi tam altı kez havalandırmasını bildi: 6-1. Takıma yeni transfer edilen oyuncularını da deneyen Destanoğlu taraftarlarına umut dağıttı. Hazırlık maçı olsa da tribünlerin dolu olması Alibeyspor yöneticilerini sevindirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Alibeyspor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Öztürk; “Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gerçekten çok kaliteli bir takım olduk. Kaleci sorunumuz vardı bunu da çözdük. Şimdi önümüzdeki ilk lig maçına bakacağız. İlk maçımızı kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz. İlk idmanımızı gerçekleştirdiğimiz günü dün gibi hatırlıyorum da o zaman düşersiniz diyenler bugün kafaya oynarsınız diye yorumlarda bulunuyor. Alibeyspor her zaman imkanları dahilinde en kaliteli takımı kurmasını bilmiştir. Alibeyspor’u sevenlerin yanı sıra sevmeyenler ve çekemeyenlerin de olduğunu bilmekteyiz. Yönetim olarak her zaman bir bütünüz. Hiçbir zaman bu bütün bozulmamıştır. Göreceksiniz ki Alibeyspor bu sezona damgasını vuracaktır. Bu sezon kafaya oynayan bir çok takımın korkulu rüyası olacağız. Ligi en iyi yerde bitirip önümüze bakacağız. Oynadığımız hazırlık maçları bizim oyun gücümüze ölçü değildir. Göreceksiniz nasıl keyifli futbol oynanacağını. Tüm taraftarlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadan yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yeni Ufukspor'da Müftüoğlu dönemi sona erdi

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeni Ufukspor'da teknik direktörü Murat Müftüoğlu, Küçükçekmece ekibinde beş y...