Salı, Nisan 01, 2008

Terfi bileti Kırklarelispor'un


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi'nin Play-Off final maçında Kırklarelispor, normal süresi 2-2 biten maçta Evrenspor’u penaltı atışları sonucunda 15–14 mağlup etti. Böylece Yeşil-Beyazlılar Kırklareli'ni terfi maçlarında temsil etme hakkını kazandı.
Kırklareli C-Yardımcı Klasman Hakemi Barış Turhan’ın yönettiği zorlu final karşılaşmasında, yardımcı Hakemlikleri Özgür Yanık ve Fatih Erdem ikilisi yaptı.
Karşılaşma, Türkiye Futbol Federasyonunca yayınlanan tamim gereğince, Bafra Belediyespor Kulübüne düzenlenen menfur bir saldırı sonucu Teknik Direktör Sedat Gezer ile Kaleci Antrenörü İsmail Kurt, hayatlarını kaybetmeleri anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.
Babaeski 100.Yıl Stadı çim sahasında oynanan Amatör Süper Futbol Ligi'nin Play-Off final maçında ilk yarı, çok çetin geçen mücadele sonunda 1–1 beraberlikle bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takım da temkinli oynadı. Bu zorlu karşılaşmanın ikinci yarısında kalelerde birer gol daha bulan takımlar eşitliği yine bozamadı ve final karşılaşmasında normal süre 2–2 berabere sonuçlandı.
Futbol Talimatı Statüsü gereğince kesin sonuç alınması gereken karşılaşmada, seri penaltı atışlarına geçildi. Tribünlerde nefeslerin kesildiği karşılaşmada, Evrenspor’u penaltı atışları sonucunda 15–14 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, karşılaşma sonunda mutlu sona ulaşan takım olmayı başardı.
Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir yaptığı açıklamada, 3. Lige terfi müsabakalarında, Babaeskispor’dan sonra, Kırklareli İlini temsil edecek olan ikinci takımın Kırklarelispor olduğunu söyledi. Başdemir, “Kırklareli’ni temsil edecek olan Babaeskispor ve Kırklarelispor’a 3. lig yolunda başarılar” diledi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...