Tuzla kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Ayak Tenisi Platformu , Tuzla ilçe Mem, Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi sk iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonası, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünde gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmalarla sona erdi.
Final etabında KKTC-1, Kütahya, Kastamonu ve Osmaniye takımları mücadele etti. Yarı finallerde Kastamonu, Osmaniye’yi mağlup ederek adını finale yazdırırken; Kütahya Ecofirm ise KKTC-1 takımını iki sette de yenerek finale yükseldi.
Finalde Kütahya Ecofirm ve Kastamonu arasındaki karşılaşmalar ise adeta nefes kesti. Tuzla Olay medya Ufuk Gersman ve Tuzla Belediyesi Spor Koordinatörü Mustafa Karakoca’nın keyifli anlatımı, sporcuların sahadaki azmiyle birleşince izleyiciler için adeta bir görsel şölene dönüştü. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından kupaya uzanan taraf Kütahya Ecofirm oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalyalarını; Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Onur Ceylan, Ayak Tenisi Platformu Başkanı Mustafa Sunkur ve KKTC Futbol Tenisi Federasyonu, Fifta Başkanı Şevket Sungur, Tuzla kulüpler birliği başkanı Veysel Ateş, genel sekreteri Adem Ateş, Yeşilay sk başkanı Ahmet Yaman takdim ettiler.
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır yaptığı konuşmada, “Tüm takımları tebrik ediyorum. Hava şartları biraz zorlayıcı olsa da karşılaşmalar mükemmeldi. Katılan tüm takımlarımıza, hakemlerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Nice şampiyonalarda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.
Tuzla Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Onur Ceylan ise turnuvanın sonunda yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:
“Tuzla Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl’ün sevgi ve saygılarını iletiyorum. 3 gün boyunca süren bu güzel turnuvada çok keyifli anlara tanıklık ettik. Sahilimizde düzenlenen final etabı ise adeta bir spor şöleniydi. Organizasyonda emeği geçen Ayak Tenisi Platformu’na, Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne, tüm takımlarımıza ve yöneticilerine teşekkür ederim. Başkanımızın bir sloganı var: "Geleceğe umutla". Biz de spor müdürlüğü olarak ‘Sporla Geleceğe Umutla’ diyoruz. Kütahya Ecofirm takımımıza Fransa’da başarılar diliyoruz.”
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder