Pazar, Haziran 02, 2024

Serkan Söke Tekirdağ Kartal'da beğeni topladı


Tekirdağ Kartalspor’da hem oyuncu hem antrenör olarak görev yapan Serkan Söke, 2. Amatör Lig’i üçüncü bitirerek şampiyonluk ve play off hedeflerine ulaşamasalar da elde ettikleri sonucun başarı olduğunu dile getirdi.

35 yaşındaki kaptan, hem yöneticilik hem kaptanlık yaptığı sezonu 3 asist ile tamamlarken, sağ bek ve sağ açık pozisyonlarında gösterdiği üstün performansla genç oyunculara örnek oldu. Takımın hem saha içinde hem de saha dışında liderliğini üstlenen Söke, genç oyuncuların gelişimine katkıda bulunarak 'geleceğin yıldızları' olarak nitelendirdiği gençlerin yanında durduğunu ifade etti.

Sezon sonunda 3-4 farklı takımdan transfer teklifi alan Söke, gelecek sezon için en iyi teklifi değerlendirip yeni bir takımla anlaşma sağlamak istediğini belirtti. 

Sağ bek ve sağ açık mevkilerinde oynayan Söke İstanbul’da ikamet ettiği dönemde Küçükköy Kültürspor, Şemsipaşaspor, Karlıtepespor, Pınarspor, TEM Terkosspor ve Giresun Emeksanspor’da forma giydi. Daha sonra Tekirdağ’a yerleşen Serkan burada iki sezon Kazanderespor, bir sezon Şarköy Yıldızspor, Batı Marmaraspor, Altınovaspor’da oynadı.


Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.