Pazartesi, Haziran 03, 2024

Lider Tuzla Anadoluspor kritik maçı bekliyor


Sezon başında 'Sonu Şampiyonluk Olsun' sloganıyla yola çıkan Tuzla Anadoluspor üstün performansını sürdürüyor. 

Anadoluspor, hafta sonu deplasmanda İstanbul Çorumspor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet sonrası İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Tuzla ekibinde şimdi gözler, çarşamba günü iç sahada grup ikincisi Pendik Yenişehir Gençlikspor'la oynanacak maça çevrildi.

Ligde bitime 3 maç kalsa da, Tuzla Anadolu Spor’un son hafta bay geçeceği göz önünde bulundurulduğunda önlerindeki iki maç son derece kritik. Bu maçlarda Pendik Yenişehir Gençlik ve Kirazlıtepespor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Tuzla temsilcisinin teknik sorumlusu Murat Karaman, oyuncularına olan inancını dile getirdi. 

“Bu işin buraya bile kalmadan bitebileceğine inanıyorum,” diyen Karaman, bazı şanssız sakatlıklar yüzünden maç kaybettiklerini ancak bu oyuncu grubunun potansiyelinin 1. Amatör Lig'i de geçerek Süper Amatör'de mücadele etmesi gerektiğini vurguladı. 

Takımın kaptanlarından olan ve Tuzla Anadoluspor formasını kurulduğu günden bu yana terleten Oktay Şahinsoy ise şampiyonluk için kenetlenen oyuncu grubuyla birlikte önlerindeki iki maçı da kazanarak hak ettikleri şekilde ligi bitireceklerine olan inancını dile getirdi. 

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.