Çarşamba, Haziran 05, 2024

Anadolu Hisarı'nda teknik heyet belli oldu



Türk Futbolunun Asırlık Çınarlarından, Beykoz İlçesinin köklü spor kulüplerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımında bekleyiş sona erdi ve Yeşil-Sarılı Yönetim 2024-25 Sezonu için Takımı Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisine teslim etti.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü binasında gerçekleşen İmza Töreninde Teknik Kadroyu oluşturan iki isim ile birlikte Kulüp Başkanı İlker Güner ile Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Dıragumandan hazır bulundular.

İmza Töreninde görüşlerini açıklayan Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisi yapmış oldukları konuşmada Türk Spor Tarihinin Asırlık Çınarlarından biri olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımı ile yeni sezon için anlaşmaktan dolayı duydukları memnuniyetleri ifade ettiler.

Boğaziçi Ekibinin Başkanı İlker Güner, geride kalan sezonda şanssız biçimde Klasman Grubuna kalamadıklarını hatırlatırken, " Şimdi yepyeni umutlar ile bir yolculuğa çıkıyoruz. Taygun Kuşdemir ve Ulaş Kar Hocalarımıza camiamıza hoş geldin diyorum. Hedefimiz belli, yer alacağımız grubu başarı ile tamamlayıp ardından Klasman Grubu ve hayırlısı ile TFF Bölgesel Amatör Lig. Antrenörlerimiz kendilerini kanıtlamış geride başarılı sezonlar, şampiyonluklar yaşamış ve yaşatmış isimler. Hem kendilerine hem de camiamıza hayırlı olsun " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.