Çarşamba, Ekim 05, 2022

Gümüşsuyuspor'a iki çilek geliyor


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Gümüşsuyuspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş yaptığı açıklamada 15 Ekim'de başlayacak lig maçlarına kadar eksik yönlerini tamamlayacaklarını söyledi.

Kurtuluş "Tabii ki biz de her takım gibi sezona iddialı başlama niyetindeyiz. Hazırlık maçlarının lig maçlarına göre çok farklı olduğu da bir gerçek. Bu nedenle bu süreci eksikleri görme anlamında yaşadığımızı söyleyebiliriz. Kamil Çolak ve futbolcu kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum, Allah kaza, bela sakatlıklar yaşatmasın " diye konuştu.

Gümüşsuyuspor Kulübü Genel Kaptanı Emre Yavaş ise kadrolarının şekillenmekte olduğunu söylerken,
"Sosyal medya hesabımızdan geçen günlerde bir paylaşımımız olmuştu ve bir hayli arayan soran oldu. Takıma 2 tane sürpriz transferimiz olacak. Bu isimleri netleştikten, lisans işlemleri tamamlandıktan sonra bir iki güne kadar açıklayacağız. Kamil Çolak Hocamıza moda tabiri ile demek istersem 2 çilek transfer hediyemiz olacak" şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.