Perşembe, Aralık 21, 2023

Silivri ve Tepecik dostça



TFF 3. Lig 3. Grup'ta iki komşu ilçenin takımlarını karşı karşıya getiren maçta Silivrispor ve Büyükçekmece Tepecikspor 0-0 berabere kaldı.

Doksan dakika boyunca her iki takım oyuncuları olağan üstü bir performans sergiledi. Zorlu ve oldukça sert geçen maçta 3 kırmızı 8 sarı kart çıktı. Ahmet Turan Timuroğlu, Berk Kölemen ve Tolga Tomar’ın yönettiği maçta gol harici her şey vardı. Tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta ilk yarı Silivrispor oyun üstünlüğünü skora yansıtmakta zorlandı. Özellikle müsabakanın 24 ve 38.dakikalarında Ertuğrul ile iki net pozisyondan yararlanamayan Silivrispor ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapatmaya razı oldu.

İKİNCİ YARI OYUN SERTLEŞTİ

Müsabakanın ikinci yarısında yine orta alan mücadelesi hücuma etki edemedi. Silivrispor ataklarında Tepecik defansı ve kalecisi yerinde müdahalelerle pozisyonları bertaraf etti. Oyunu kendi sahasında kabul eden Tepecik kontra ataklarla pozisyon üretmeye çalıştıysa da Silivri defansını geçemediler. Müsabakanın 90+2.dakikasında Silivri defansının arkasına sarkan oyuncuyu durduran Silivrili oyuncu Mehmet Aydın ikinci sarısını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Doksan dakika boyunca kanatlarını kullanamayan Silivrispor aradığı ve istediği gole bir türlü ulaşamadı ve maç başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

HABER: ENGİN AKIN




Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.