Pazartesi, Aralık 18, 2023

Paşabahçe ilk yarıdaki 3 maça yanıyor!



İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Paşabahçe Takımında ilk yarının değerlendirmesi yapılmakta.

Yeşil-Kırmızılı ekipte Yönetim ve Teknik kadro kendi açılarından yaptıkları ilk yarı değerlendirmesinde bazı maçların puan tablosundaki yerlerine negatif etki yaptığında hemfikir.

Boğaziçi Ekibinde Kulüp Başkanı Coşkun Okur özellikle Bayrampaşa Teknik ve Batı Trakya ile yaptıkları maçlardaki puan kayıplarını hiç beklemediklerini ifade ederken, " İlk 3 maçımızı galibiyetle kapadıktan sonra tam artık lig havasına iyice girdik derken kendi sahamıza oynadığımız Bayrampaşa Teknik müsabakasını 1-0 mağlup kapatmamız, doğrusunu söylersem dengemizi bozdu. İkinci yarının ortalarında gelen gole karşılık vermeyince çok üzüldük. Ardından gelen maçın gruptaki en dişli rakibimiz olan Galata ile olması bizim adına bir şanssızlık idik. Nitekim bu maçı da mağlup kapattık. Şilespor ile çok kötü bir hava şartlarında maça çıktık, uzatma anlarında bulduğumuz gol bizi yeniden lige ortak etti. Bir sonraki maçımızda galibiyetten emin idik. Nitekim Batı Trakya önünde oyun kontrolümüzde ve 1-0 önde iken 2 dakika kala gelen gol bize sezonun ikinci şokunu yaşattı ve beraberlikle ayrıldık. " dedi.


7 PUANLIK KAYIP BİZİ ZİRVEDEN ETTİ

Başkan Okur ilk yarı değerlendirmesinin devamında ise "Bahçelievler Olimpik ile yaptığımız iç saha maçımızda ilk yarıda sonuca gidip 3 puanının sahibi olduk. Bir sonraki maçımızda Modafenspor'a konuk ettik. Belki de bu sezon en tartışma götürecek maçımız buydu ve verilmeyen penaltılar sonuca etki edip 1-1'lik beraberlikle bu sezonki 3.şokumuzuda yaşamış olduk. İlk yarıyı Bağlarbaşı ile oynadığımız iç saha maçındaki 3-1'lik galibiyetle kapattık. Yani yukarıda da bahsettiğim gibi 3 kritik maçta kaybettiğimiz 7 puan bizi zirveye ortak olmamıza engel oldu" diye konuştu.

İkinci yarıdaki maçlar için kağıt kalemi ellerine alıp kendi açılarından yeni bir beklenti içerisine girdiklerini ifade eden Paşabahçe Başkanı Coşkun Okur, "Bu kez işi daha da ciddi tutmak zorundayız. Özellikle ikinci yarının ikinci maçı olacak Gülsuyu deplasmanından alacağımız skor bu sezonumuza direk etki edecek. Bu sebeple bu maçı galibiyetle kapatmamız durumunda ilk ikide yer alıp Klasman Grubuna adımızı yazdıracağımızı düşünüyorum. Yeter ki ilk yarıdaki kötü sürprizleri yaşamayalım " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.