Perşembe, Aralık 28, 2023

Çengelköyspor uygun adım



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Çengelköyspor/Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ deplasmanda Sefaköy Kartalspor'u 4-1 yenerek 'zirve yarışında ben de varım' dedi.

Küçükçekmece ilçesi Sefaköy Kartal Stadı'nda oynanan maçta Üsküdar ekibinin gollerini 9 ve 71'de Hakan Denizci, 28'de Alpay Şaşı, 90+2'de Erkam Yıldız attı. Sefaköy Kartalspor'un tek sayısı 25'te Enes Kandemir'den geldi. Üst üste 5. galibiyetini alan Çengelköyspor lider Sultangazispor'un 1 puan arkasında 3. sırada yer alıyor.

Topal: Hedefimiz Klasman Grubu
Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamada bulunan başarılı teknik adam Aziz Topal "Biz hedefi olan genç ağırlıklı bir kadroya sahibiz. Elimizde kaliteli gençler ve çok değerli geçmişi olan tecrübeli oyuncular mevcut. Takımı bu lig için sıradan sayılabilecek yüksek olmayan bütçelere kurduk. Sezon başından beri çok ciddi çalışıyoruz. Standart antrenman metotlarını tercih etmiyoruz. Takımım lig başladığı günden bu güne her müsabakada ortalama 500 pas sayısını geçmiş durumda. Çok sayıda pozisyona girerek maçlarımızı tamamlıyoruz. Dominant bir oyun felsefemiz var. Emeğimizin karşılığını alabildiğimiz için çok mutluyum. İyi niyetliyiz ve sadece futbol odaklıyız. Bize sahada hır gür yapan kimseye de ayak uydurmuyoruz. İşimiz futbol oynamak, oyunu ve oyuncuyu geliştirmek. Hedefimiz klasman grubuna kalmak. Son düdüğe kadar hedefimiz için mücadele edeceğiz. Biz çalışacağız, takdir Allah'tan..." dedi.

Haber: Alper Kaderoğlu

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.