Cumartesi, Aralık 30, 2023

İstanbul Mesudiyespor vites yükseltti


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta iki taraf için de hayati öneme sahip olan Çayırbaşıspor-İstanbul Mesudiyespor mücadelesinden galip gelen, taraf  1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-1 çevirmesini bilen İstanbul Mesudiyespor oldu.

Teknik Sorumlu Metin Yılmaz’ın öğrencileri son 3 maçta 2.galibiyetini alırken çıkısını sürdürdü ve bir üst sırada bulunan Tophane Tayfun ile arasındaki farkı biraz olsun kapatmaya başladı.

Çayırbaşı 6.dakikada korner vuruşundan oluşan karambolde Hasan Demirtaş’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçse de ilk devrenin sonlarına doğru İstanbul Mesudiyespor Emirhan Yamanın sağ çaprazdan sert şutu ile eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan İstanbul Mesudiyespor hızlı çıkışlarla ve kanat akınlarıyla Çayırbaşı kalesine yüklendi.

Maçın 72.dakikasında ara pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Ertuğrul Kaya kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve Ümraniye temsilcisini öne geçirdi  1-2

Golden sonra hız kesmeyen İstanbul Mesudiyespor 75.dakikada Murat Özdemir’in takipçiliği ile kaleciden dönen topu tamamlamasıyla skoru 1-3 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İstanbul Mesudiyespor karşılaşmadan 1-3 galip ayrılarak puanını 7’ye yükseltti. Çayırbaşı ise 5 puanda kaldı.

İstanbul Mesudiyespor Pazar günü kendi sahasında İstanbul 25 Çatspor ile oynarken, Çayırbası ise Üsküdar Anadolu deplasmanına gidecek.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.