Salı, Aralık 26, 2023

Aksu: 9 maçta en az 24 puan hedefliyoruz


Beykozspor Kulübü Başkanı Zeki Aksu B.Çekmece Belediyespor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını, teknik ekip ve futbolcuları uyaracaklarını söyledi.

Aksu yaptığı açıklamada "Büyükçekmece deplasmanına kazanmak için gittik. Bireysel hatalardan ve iki net ofsayt pozisyonundan yediğimiz iki gole cevap veremedik. İyi başladığımız bir maçı üst üste gelen hatalar ve hakem faciası kararlarla kaybettik. Çok istediğimiz bir maçı kazanamadık, üzgünüz. Taraftarlarımızı boynu bükük bıraktık. Söyleyecek sözümüz yok" dedi.

Aksu şöyle devam etti: "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla acilen toplanacağız. Bu hafta içerisinde oynayacağımız Küçükçekmece Yeşilova maçından önce hem teknik ekip hem de futbolculara yönelik gerekli uyarıları yapacağız. Bu köprünün altından çok sular geçer.  Önümüzde oynanacak dokuz maç alınacak 27 puan var. Dokuz maçtan yenilmeden en az 24 puan almayı hedefliyoruz, alacağız. 

Beykoz Kulübüne Gönül verenlerden, camiamızdan  ricamdır. Bizler inanıyoruz. Sizler de canı gönülden inanmaya devam edin. Perşembe günü kendi evimizde saat 14.30 da oynayacağımız Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor maçında oyuncularınızı, kardeşlerinizi yalnız bırakmayın."

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.