Cumartesi, Aralık 23, 2023

Beylikdüzü cepten yiyor


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta liderliğe kadar yükselen ancak son haftalarda düşüş yaşayan Beylikdüzüspor sahasında Nişantaşıspor'la 1-1 berabere kaldı.

Mavi-Beyazlı ekip böylece son 3 maçta 7 puan kaybederken tek tesellisi, iki puan önündeki lider İshaklıspor'un da haftayı kayıpla kapatması oldu.

Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi'ndeki Hasan Doğan Stadı'nda çok sert ve yapışlı bir havada oynanan maçın ilk yarısını Beylikdüzüspor 16. dakikada Furkan Şimşek'in penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı.


Can Acar'ın ilk golü

Ev sahibi takım 51. dakikada Necmettin Adıyaman'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken maçta rüzgar tersine döndü ve konuk ekip üstünlüğü ele aldı. Beylikdüzüspor ikinci yarıda etkisiz kalırken önemli fırsatlar yakalayan konuk takım 76. dakikada Hatip Cihan Evin'in asistinde Can Acar'la eşitliği sağladı. Daha önce Alibeyköyspor ve Kütahya Yeşilayspor'la BAL tecrübesi yaşayan, Nişantaşıspor'a sezon başında Çamlıcaspor'dan gelen 2003 doğumlu genç futbolu yeni takımıyla ilk golünü atmış oldu.



Ligde Beylikdüzüspor 26, son 4 maçını kaybetmeyen Nişantaşıspor 22 puanda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.