Perşembe, Aralık 28, 2023

10'un adı Gülsuyu!



İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gülsuyuspor sahasında Paşabahçespor'u 2-0 yendi. Maltepe ekibi böylece klasman yolunda önemli bir adım atarken konuk takıma ilk iki yolunda çok büyük darbe vurdu.

Paşabahçespor bu yenilgiyle, lider Galata'nın 8, bir maçı eksik ikinci Gülsuyuspor'un 7 puan gerisinde kaldı.

Gülsuyu Asım Kara Stadı'nda oynanan maçın 90+1. dakikasında soldan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Sergen Arışan'ın vuruşu savunmadan döndü, Sergen yeniden gelişine sert bir şutla topu ağlara gönderdi.
Bu gol sonrası saha karışırken Paşabahçe cephesi golde el olduğu iddiasıyla hakeme oldukça sert tepki gösterdi. Uzun süre devam eden itirazlar sonrası Paşabahçespor'dan kaleci dahil 3 futbolcu kırmızı kart gördü. Akabinde Beykoz ekibinin teknik direktörü Aşkın Karadeniz de tribüne gönderildi.
Oyun 8 dakika duraksamadan sonra yeniden başladı. 90+12'de Sergen'in kendi yarı sahasından uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Ramazan Bal, açılan kalecinin üstünden aşırtma bir vuruşla skoru belirledi: 2-0.

Bir maçı eksik olarak, Galataspor'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan kırmızı siyahlaı takım ligde 10. galibiyetini elde etti.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.