Pazartesi, Aralık 18, 2023

'İkinci yarı kolay geçmeyecek'



İki Sezonluk TFF Bölgesel Amatör Lig deneyimi sonrasında sezon başında İstanbul Süper Amatör Ligden müsabakalarına devam eden Beykoz İçesi Kulüplerinden Kavacıkspor'da ilk yarının değerlendirmesi Kulüpte Yılardır işin hem idari hem de teknik boyutunda görev yapan Sportif Direktör Murat Yılmaz'dan geldi.

Süper Amatör Lig 8.Grubunda mücadele eden Yeşil-Beyazlı ekip ilk yarıyı Lider Gaziosmanpaşaspor'un 1 puan gerisinde 21 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.

Boğaziçi ekibi çıkmış olduğu 10 maçın ardından 6 kez galibiyet, 3 kez de beraberlik ve 1 kez de mağlubiyet yaşamıştı. Murat Yılmaz ilk yarıyı ikinci sırada tamamlamalarının güzel olduğuna vurgu yaparken ;

" İlk yarı ilk ikinin içinde bitirmek güzel çünkü 1 puan çok önemli bir fark değil. Gönül ister ki lig sonunda en önde biz olalım...bunu başarmak için her hava koşulunda, her zorlukta pes etmeden çok çalışıyoruz. Çünkü ilk yarı grubumuzun ne kadar kaliteli ve zor takımlardan olduğunu gördük. " dedi.

İKİNCİ YARI KOLAY GEÇMEYECEK

İkinci yarı maçlarının kolay geçmeyeceğini bildiklerini ifade eden Murat Yılmaz, "  Her maç içinde bir çok zorluk barındırıyor. Bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak tekrar TFF Bölgesel Amatör lige dönmek istiyoruz. Ayrıca şunu belirtmek isterim yaş ortalaması 19/20 olan  ve 28 kişilik kadrosunun 22’sinin kendi öz kaynak oyuncumuz olması ve bu oyuncu grupları ile her sene doğru oyun ile başarıya gidilmesi öz kaynak akademimizin ne kadar doğru ve farklı çalıştığının bir kanıtı olarak bizi mutlu ediyor .Her sene bir çok oyuncumuz transfer olmasına rağmen gidenlerin yerlerine yenileri geliyor. Kısıtlı bir oyuncu havuzumuz olmasına rağmen bu felsefe ve sistem ile daha güzel günler göreceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.