Pazartesi, Aralık 25, 2023

Küçükçekmece İdman Yurdu zirveye ortak oldu



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Küçükçekmece İdman Yurdu, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Avcılar Tahtakale Kartalları’nı 3-1 mağlup etti.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçı Mustafa Demir, Zekeriya Emre Karaduman ve Sercan Karakoç hakem triosu yöneti. Müsabaka öncesi Irak’ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçakça saldırıda şehit olan 12 askerimiz için saygu duruşunda bulunuldu.

İlk gol konuk takımdan
Maç dengeli başladı. 16. dakikada misafir takım Avcılar Tahtakale Kartalları FK, Mehmet Refik Abra’nin attığı golle  1-0 öne geçti. Küçükçekmece İY  29. dakikada Doğuş Cem Kazan ile 1-1’lik eşitliği sağladı. Devre 1-1 bitti.

Ev sahibi ikinci yarıda açıldı
Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu oyun kontrolünü elinde bulundurdu, rakip kalede baskısını artırdı. 59’de Fatih Tutar ev sahibi takımı  2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Avcılar Tahtakale Kartalları FK kalesinde gördüğü ikinci golden sonra tüm hatları ile rakip kaleye yüklenirken savunmayı unutunca Küçükçekmece İdman Yurdu  Doğuş Cem Kazan 66. dakikada kendisinin ikinci takımının  üçüncü golünü attı: 3-1. 

Kırmızı siyahlı ekip bu sonuçla puanını 24 yaptı ve aynı puanlı İstiklalspor ile Esenyurt Orduspor’un ardındna averajla haftayı üçüncü sırada tamamladı. Düşme hattının hemen üstündeki Tahtakale Kartalları ise 11 puanda kaldı..

Haber: Yılmaz Aktepe - www.yilmazhaber.com


Küçükçekmece İdman Yurdu

Tahtakale Kartalları Spor Kulübü


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.