Salı, Mart 07, 2023

Yeşillerin derbisinde kazanan Yeşil Ilgazspor


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Yeşil Ilgazspor sahasında Yeşilköyspor'u 2-1 mağlup etti.

Düşme hattının hemen üstündeki Yeşil Ilgazspor böylece bir basamak üstündeki Yeşilköyspor'u yakaladı. İki ekip de haftayı 16'şar puanla bitirdi ancak 14 puanlı Çıksalınspor hemen arkalarında...

Merkezefendi Stadı’nda oynanan ve Yakup Coşkun’un yönettiği maçta Yeşil Ilgazspor ilk yarı çok etkiliydi. Yeşil-beyazlı Zeytinburnu ekibi henüz ilk dakikada kaleci ile karşı karşıya önemli bir fırsattan yararlanamadı. Devre 0-0 bitti. Maçta ilk gol 60. dakikada konuk takımdan geldi ve Yavuz Ayazoğlu Bakırköy temsilcisini 1-0 öne geçirdi. 

Topa daha çok sahip olan taraf olan Yeşil Ilgazspor 68’de Bilal Aydın’la eşitliği sağladı. Zaman zaman gergin geçen maçın 72. dakikasında saha kenarında çıkan gerginlik sonrası Yeşil Ilgazspor Teknik Direktörü Alaattin Taş ile Yeşilköysporlu yedek futbolcu Ferhad Rehber kırmızı kart gördüler. 77’de Engin Altın’la bir gol daha bulan Yeşil Ilgazspor bu kritik maçı 2-1 kazandı.

Haber: Çiya Özdemir

YEŞİLKÖYSPOR (BAKIRKÖY)

YEŞİL ILGAZSPOR (ZEYTİNBURNU)


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.