Pazar, Mart 12, 2023

Yeni Ufukspor klasman aşkına!


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesi veren iki ekibin son derece kritik randevusunda Yeşilova Yeni Ufukspor sahasında Siirt Yavuzselimspor’u 2-1 yendi. Küçükçekmece ekibi yenilmezlik serisini 8 maça (5G, 3B) çıkarırken play-off iddiasını ortaya koydu.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’ndaki maçı Tolga Akbaba, Fatih Mehmet Alagöz ve Soner İsmail Sarı hakem üçlüsü yöneti. Ufukspor 12’de Fahrettin Erdem ve 23’te Murat Bulgur’un golleriyle sonuca giderken konuk takımın tek sayısı 90+4’te İbrahim Timurboğa’dan geldi. Konuk Fatih temsilcisi 75’te Hamit’in atılmasıyla son 15 dakika ve uzatmaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı.


Yeni Ufukspor puanını 32 yaparken 34 puanlı grup ikincisi Avcılar’ın ardından takibini sürdürdü. Gelecek haftayı hükmen galibiyetle geçecek olan Yeni Ufukspor sonraki hafta Avcılar Belediyespor ise sahasında final niteliğinde bir maça çıkacak. 30 puanda kalan Siirt Yavuzselimspor ise klasman yolunda büyük darbe aldı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...