Salı, Mart 21, 2023

Süper Amatör Lig'e Şifa geldi


İstanbul 1. Amatör Lig 15.Grup'ta mutlu sona ulaşan ekip Tuzla Şifaspor oldu... Tuzla ekibi son hafta deplasmanda Kanlıcaspor'u 3-2 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Geçen hafta sahasında Fetih Kelkitspor'la berabere kalarak kutlamaları ertelediği gibi şampiyonluğu riske atan Tuzla ekibi son hafta, grup üçüncüsü Kanlıcaspor'a konuk oldu. Kanlıca Stadı'nda Ali Serdar Kankaş'ın yönettiği maç büyük heyecana sahne oldu. Şifaspor ilk yarıyı 9'da Serdar Danyıldız ve 44'te Muhammet Karaoç'un attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.


Son söz Serdar'dan

Kanlıcaspor 54'te Mustafa Keskin ve 64'te Uğur Güler'in golleriyle eşitliği sağladı. Bu skorla şampiyonluk Erenköy Acarspor'a gideceği için tüm hatlarıyla yüklenmeye başlayan Şifaspor 73'te Serdar Danyıldız ile 3-2 öne geçti. Üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyan Lacivert-Beyazlı ekip 2022-23 sezonunun İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup şampiyonu olarak olarak tamamladı. Tuzla ekibi böylece sadece 1 sezon sonra Süper Amatör'e dönmüş oldu.



Karakaya: Bir an bile şüphe etmedim
Şampiyonluğun mimarlarından olan teknik direktör Gökhan Karakaya, sezon boyunca çok iyi futbol sergileyerek grubu domine ettiklerini belirterek, son hafta öncesi garantilememelerine, Kanlıcaspor maçının da bir ara 2-2'ye gelmesine karşın şampiyonluktan bir an bile şüphe duymadığının altını çizdi.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...