Çarşamba, Mart 15, 2023

Soğanlıkspor yeni sezona hazır


İstanbul 2. Amatör Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Soğanlıkspor, hazırlık maçında aynı ligde yer alan bir başka Kartal ekibi olan Elçispor'u 4-1 mağlup etti.

Soğanlıkspor Teknik Direktörü Murat Kepekli, 90 dakika baskılı bir futbol sergilediklerini ve oynanan oyundan memnun olduğunu belirterek "İyi bir takım oluşturduk. Alt yapıdan A takıma yükselenler ve yeri transferler var. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Kırmızı-Mavililerde bu sene kulübün tüm altyapısından sorumlu olan teknik direktör Ümit Topal da maçtaydı. Topal 90 dakika koşan bir takım olduklarını, aralarına yeni katılan oyuncuların takıma çok çabuk uyum sağladığını, lige hazır olduklarını dile getirdi 

Maçı izlemeye gelen Genel Koordinatör Fethi Topal, Genel Kaptan Gökhan İpek, Yönetici Uğur Topal teknik ekip ve takımdan memnun olduklarını, takıma güvendikleri dile getirdiler ve hedeflerinin  şampiyonluk olduğunu söylediler.

Yönetim, teknik heyetin raporları doğrutusunda anlaştıkları oyuncuları bu hafta sonu açıklayacak.

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni sezonda hedevine ulaşmak için yapilan çalışmalarınızda başarılı olacağınıza bütün kalbimle inanıyorum yolunuz açık olsu emeği geçen herkese teşekkür ederim

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...